Імміграція до Манітоби
-
В мене дві освіти, ви про яку питаєте
-
А чим займаються інженери-логісти? Типу як грузити автомобіль/поїзд і тд щоб не перекинувся?
-
Так, але я вчитися піду ще на рік, тільки вже федералку пройду
-
Народ, підскажіть, будь ласка, вчора подав заявку для колишньої дружини через друзів по спецвибірці. На момент подання заявки не була працевлаштована. Але через тиждень виходить на фул тайм роботу. Що робити в такому разі? Дякую
-
Я так розумію,ви тут підтвердили дипломи
-
Інженер-логіст
-
«Ми за вас раді, але не щиро» 😂
-
А яка у вас професія?
-
Можливо дійсно, якісь проблеми з роботою.
-
А вам приходив якийсь імейл про зміну статусу? Бо в мене змінився і я не знаю коли, бо після відправки раз тільки заходила в кабінет, і тепер цікаво коли ж він змінився
-
Тоді єдиний варіант дзвонити. Там на звороті перміта є телефон здається
-
Тепер ясно, дякую вам)
-
Ну це теж, тільки інженерка в логістиці, вона з айті намішана, простими словами, якщо знаєш пітона і Р, то легше створити складний процесс
-
Дякую)
-
Але я поки не працюю суплайером, бо треба диплом канадській, який я піду отримувати після федерлки :)
-
Інженер будівельник розраховує як правильно все побудувати, щоб воно не завалилось і не згоріло + з чого треба і як все скласти до купи. Логіст прораховує як краще щось доставити, в якому порядку і яким транспортом. Тому я подумав що інженер-логіст це щось по середині, як наприклад інженери в авіаперевезеннях, розраховують як карго загрузить 🤷♂️
-
Але грузить фуру просто диспетчер) а суплай чейн аналітик - создає процесс логістики, повністю від створення товару до доставки його до клієнта
-
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf&ved=2ahUKEwihuNS9xvyGAxX5CTQIHbJyAOMQFnoECBoQAQ&usg=AOvVaw0sS8W3oUtIHrKcAvW_hnct
-
А в вас оригінальний ще дійсний?
-
Всім привіт Є ще хтось окрім мене хто чекає на відповідь на продовження ворк перміту??? Я подався ще в Лютому на наступний день прийшов автолист що по ньому можу робити ще 6місяців і на тому все.
22 Jan 2023, 05:40
171114/229622
less than a minute ago