Імміграція до Манітоби
-
Вони не підуть назустріч. Мене відпускають не тому що немає роботи. Я йду, а мою роботу продовжує робити менеджер. Завтра у мене взагалі вимушений вихідний. Я працюю тут 1,8 рік і було вже безліч розмов. Спершу намагалися залишати мене як можна довше, а остання розмова закінчилася тим, що мені сказали, що інтереси компанії вище моїх. Чи можна їх в цьому винити? Не знаю🙃Але є як є
-
Окей друзі,а якщо ще піду здам англійську,скільки ще може бути балів?маю на увазі там в залежності від рівня?
-
Рада за вас, але не від усього серця 😅
-
А процес зміни роботи вже на федеральному етапі якось відрізняється?
-
Процес зміни для SWM однаковий на будь-якому етапі: знайти офер, повідомити і тоді вже звільнятися із старої роботи. Ви можете бути тимчасово безробітною виключно якщо вас звільнили і ви пішли на ЕІ (не ЕІА!)
-
А є різниця з якої причини звільнять?😅 Я вже декілька разів здається була на межі, але тримають🥲
-
Тоді треба дотиснути, щоб напевно 🌚
-
Для отримання ЕІ є різниця. Найкраще layoff
-
Все залежить, що буде записано як причина у ROE. Якщо вас звільнили через конфлікт, погану роботу, то ЕІ не бачити. Якщо ви пішли самі, то ЕІ не бачити. Якщо вас звільнили, бо нема роботи, то ЕІ буде.
-
А конфлікт на фоні того, що мені урізають години, а самі доробляють мою роботу, аби тільки не платити, то це причина для EI? Чи тут головним фактором грає саме, що виник конфлікт, а не його причина?
-
Привіт. Може хто стикався з ситуацією Стиснутий файл PDF 3MB, якщо стиснути ще сильніше то втрата якості робить текст нечительним (дуже велика кількість дрібного тексту) Чи можна розділити файл на 2 частини?
-
можна, я розділяла на 2 файли свій додаток до диплому
-
З 5-го березня чекаю
-
я просто підписала що це за документ + сторінк 1-4, 5-8
-
Розʼяснення варто додати?
-
play.google.com/store/apps/details?id=smartapps38.pdf.compressor.compress.file.pdf Спробуйте цю. Я їм зтискаю пдфи нормально. Є різні рівні зменшення об'єму файлів, спробуйте різні. Мої документи з маленьким шріфтом виглядають ок
-
Супер) дякую за пораду
-
Так, знайомий відправляв через веб форму, але схоже вони того документу не отримали. У вас аплікація також на ворк перміт була?
-
Має прийти запит і на ваше ім'я. Нехай чоловік здає вже, не чекає на вас.
-
А де ви працюєте що така фігня коїться?
22 Jan 2023, 05:40
171168/230461
36 minutes ago