Імміграція до Манітоби
-
І вам прийшло якесь повідомлення, що вони отримали чи жодної реакції поки?
-
Через скільки часу після надсилання документа по веб формі прийшов цей лист підтвердження?
-
Невеликий лайфхак. Там додають 100 баллів якщо поточна робота потребує ліцензії. Insurance broker. Якщо мова C1 реально отримати ліцензію за 2-3 місяці навчання поза роботою. Товариш місяць назад отримав провінційну номінацію.
-
Скажіть звільнення на пр погано впливає? Якщо друга робота лишається? По SWO
-
Щиро дякую
-
У вас зв'язок через друга, в не через роботу. Але у будь-якому випадку ви повинні повідомляти про все.
-
Це вам запит на медікал разом з АОР прийшов ? Взагалі ж дивно, ніби мали попередній зарахувати
-
Може спробуйте запит надіслати до ІРСс з цим посиланням
-
Так, це дуже дивно тому що в кабінеті відзначено як зараховано , тому я дуже здивована а тепер і незнаю що робити , не хочеться щоб затримували справу .
-
А у вас є підтвердження що це спрацює?
-
Доброго вечора! Порадьте будь ласка, на федеральному етапі у Addresses для поточної адреси вказувати сьогоднішню дату чи краще писати PRESENT?
-
Ну лікар дав підтвердження що я вагітна і сказав щоб до ІРСС відіслали , але ж незнаю що вони вирішать
-
Підскажіть будь ласка, скільки Ви чекали часу на PR на Express entry, якщо Ви туди пішли вже пілся провінційного рівня MPNP?
-
Підтвердження немає, тому і говорю, щоб запитали у лікаря. Бо знаю що в деяких країнах таке практикується, не впевнена як тут. Але все ж як варіант
-
Наступного ранку прийшов.
-
Я сьогодні була у лікаря він ніяких варіантів не говорив . Спробую вислати так як сказав , подивлюсь що буде. Я ж говорю що в мене в кабінеті вже зазначено що зарахували
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html
-
А можете будь ласка скинути посилання де ви це знайшли бо щось я не можу знайти!
-
Велике дякую
-
Доді запит потрібно ігнорувати ?або що роботи коли таке сталося ?
22 Jan 2023, 05:40
171219/235057
9 minutes ago