Імміграція до Манітоби
-
я теж 7,5 чекаю 🥲
-
Розумію Я он в квітні цього року не встиг в вибірку Теж жалкую, ось іду зі всіма Ну що ж тепер, тільки вже відштовхуватися від того що є
-
хто би знав як сильно я жалію, що не подалася через пів року роботи у квітні 2023 🥲 не просто помилка, фатальна помилка 🥹
-
я буквально заставила в кінці березня піти здати селпіп свого колегу по роботі, бо так би і тягнув попав в останню вибірку, подався на номінацію хоча би когось підштовхнула вчасно, як не себе
-
Тут питання, скілтки часу потрібно на здачу біометрії? Чи не іде відлік з моменту оплати за біометрію?
-
В мене засада з CELPIP два рази вийшла Збої комп'ютера да девайс на руці))) Я був в розпачі, не ризикнув в такому стані IELTS до якого не готувався - здавати Можливо треба було ризикувати, чи здавати celpip забагато раніше Що ж тепер
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, що вказувати Overall у результатах CELPIP ? Найнижчий чи середній показник?
-
Добрий день Як зробити фото для подачі документів на PR ? Потрібно підтвердження особи і часу здійснення фото. 40 доларів за людину є пропозиція. Чи можна здешевити ? В імміграційному центрі чи ще десь. Дякую
-
І в мене схожа проблема, якщо можна назвати Всі вищі навіть за 9, крім спікінг, який 6, Виходить ставить 6, біль
-
Дякую
-
Overall по нижчому
-
Ні, не те саме Що бісить)))
-
У сертифікаті є графа Avarage але я не впевнена, що це те саме що Overall
-
Так. Я це також згадував. І про мову так і є. Бо я сам маю ці ліцензії. Підтверджую.
-
Однак, просто отримати ліцензію мало. Треба працювати по тій професії. Ну і для курсу та екзамену, треба мати дуже добру англійську мову.
-
Так
-
Так
-
Де інформація про те як заплатити за паспорт у торонто? Дякую
-
Де це , в Вінніпегу?
-
$35 в UPS зі штампом
22 Jan 2023, 05:40
171287/230865