Імміграція до Манітоби
-
Це ви спілкувалися із парламентарем із Манітоби?
-
Hi everyone. Need advice: permanent resident application requires a digital signature - typing my name is enough, or should I create a digital signature Thank you
-
Він то кримінальний. Але він погашений.І витяг з дії показує шо в мене все ок. Але в судових справах воно світиться. Ну там же при заповнені заявки на пр ти мусиш вказати шо ти був судимий, чи то питання стосовно даного моменту? можете порекомендувати адвоката?
-
Хтось підскаже в Shadule A треба заповнити тут щось?
-
Телефонувала, сказали вислати трекшіт їм на форму, але я вже раз висилала і нічого не обновилося. Ще раз вишлю тоді.
-
(888) 242-2100
-
Ще ні )
-
Якщо це первісна заявка на ПР, то там достатньою просто написати Ivanova Valentyna, але там є декілька форм (додаткові, типу common law, дозвіл від батька), котрі потрібно підписати "живим" підписом, IRCC, про це каже декілька разів у тексті про ці форми. Звичайні форми підписуєте просто вводячи свої ПІ. Якщо це дозапит вже після AOR, то там також можуть писати, треба цифровий, чи живий підпис. Здебільшого на дозапит люди тут заповнюють електронно, потім друкують, підписують, сканують. Деякі все робили цифрово, і начебто все ок (для дозапиту).
-
Добрий ранок, прийшов запит на біометрію , яку кількість осіб вводити ,якщо маю дітей 13 і 15 років?
-
Дякую !
-
t.me/uccmb/209270
-
Там начебто, за сім'ю 2+ людини - 170 cad
-
У вас має бути все послідовно. Можете писати unemployed якщо якийсь час нічого не робили, але пропусків ніяких не повинно бути
-
У мого чоловіка точно так же було, в schedule A просто весь цей період написали studying, собі я так писала при подачі заявки. Вступні іспити, вступна компанія, подача документів 🤷🏼♀️ я вирішила що це все studying
-
J, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Вибачте за тупе питання. Просто цікаво. Якщо дружина отримує ПР тут, в Канаді, а чоловік знаходиться в Україні, то і він також одночасно отримує ПР?
-
Якщо його подають у аплікації як супровід то так
-
Так
-
Ще таке питання, через яке посилання я можу записатися на біометрію, якщо вона вже сплачена?
-
А якщо чоловік фізично в Україні і не заїжджав в Канаду навіть. Теж отримує ПР? Звісно що дружина вкаже його в аплікації
22 Jan 2023, 05:40
171516/230735
5 minutes ago