Імміграція до Манітоби
-
Спробуйте написати вашому Member of Parliament, федеральний етап - це їхній левел взаємодії
-
Сподіваюсь, все вийде! 🙏
-
Дуже дякую! Бо на мейли які дав Wes, я виявилося вже писала тиждень тому. У доньок 1 жовтня дедлайн на подачу документів в мед школу і нам дуже потрібен ПР, або ми пропустимо цей рік. Буду пробувати
-
Це депутат в федеральному уряди Канади від вашого округу і логічно він представляє ваші інтереси, якщо ви там проживаєте. От тут треба ввести свій індекс і вам покаже, хто з них ваш www.ourcommons.ca/members/en/search?province=MB Їхня прес-служба дуже швидко відповідає і хоч вони не зможуть прямо вплинути, все одно дадуть запит в IRCC, щоб ті дали зворотній зв'язок по справі. Не виключено, що їм IRCC дасть також стандартну відписку, але тут були кейси, коли і карти надсилали після затримки, і ще щось - саме після того, як офіс МР зв'язувався з IRCС, має бути саме реальна причина, не просто коли хочеться пошвидше. У вас причина є, можна спробувати
-
Це не просто питання ціни навчання. Це мед школа, бути постійним резидентом це обовʼязкова вимога якщо не помиляюсь
-
Боюсь що це буде misrepresentation. Бо в документах буде дата отримання ПР. І вона буде пізніше ніж подача доків
-
14 місяців з подачі, 13 з отримання номеру файла
-
Та це я розумію, але я вкажу інформацію яка буде обманом. Мої доньки тут вже 5 років як foreigner students. І цим обманом я можу перекреслити всі їх зусилля за цей час і потрачені гроші. Але в support написати - це гарна ідея. Дякую!
-
Так,лише сплатити.
-
Доброго вечора . В програмі є питання про factor 3 : Work experience. Це питання про працю і досвідчення в манітобі чи в загалі про експірієнс взагалі ?
-
Добре . То значить то додає бали я правильно розумію ?Якщо я підтверджу свій експірієнс ?