Імміграція до Манітоби
-
Рандом, хто чекав тиждень, хто 3.5 мiс, я дзвонив у ircc, вiдповiли що вони мають 11 мiсяцiв на то 🤠
-
Більшості давали листок з фото і кодом, це і є підтвердження медогляду. Мова чату українська чи англійська.
-
дивно чого так довго чекати на здачу біометрії
-
Через 3 днi
-
Ще, від себе додам, я також ФОП, але у мене є договір з однією фірмою, і акти від неї. Я додавала свою реєстрацію, договір, акти, довідку про доходи з дії. Номінацію получила.
-
а коли прийняли оплату за біометрію після завантаження чеку?
-
у нас були докі, але це було 2 роки назад
-
У лiкарнi, ви з цим проходите мед
-
А це десь давати повинні були? Начеб то просто записували на екзамен та і все
-
Ще ось, з офіційного сайту, що вони (MPNP) хочуть для підтвердження ФОП: If you are self-employed, submit copies of your business registration, business tax records for each year and copies of work contracts as applicable. immigratemanitoba.com/immigrate/apply/documents/
-
У мене просто якісь листочки були які я віддавав у кабінетах куди заходив, потім після балад тесту сказали просто можеш йти
-
Так після останнього тесту в мене ніяких на руках не було, лікарі все забрали (
-
Потрiбно було забрати мабуть)
-
Я не дочекався та сьогодні подався. Як воно буде - подивимося. Думаю, що тут вам ніхто не підкаже. Вам вирішувати.
-
Я не додавав документ, вони бачать ваш мед екзам i так
-
Та всі тут їх обговорювали що я подумав щось важливе, як я зрозумів його повторно для піару використовують
-
А для чого вiн вам потрiбен взагалi
-
Добрий вечір Підскажіть після зміни статусу в mpnp на Assessment Completed коли і чи має прийти лист на імейл а то нема нічого з ранку. Статус на In Progress змінився в субботу 3 неділі назад що Assessment Completed сьогодні вранку в субботу також
-
Вітаю 🤗
-
Так, ще прийде email з "Nomination certificate"
22 Jan 2023, 05:40
171610/234639
less than a minute ago