Імміграція до Манітоби
-
Ще раз спробую. WORK PERMIT Номер є в них, щоб подзвонити, запитати? Чи лише кризова форма?
-
Jim, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Поки що тихо, дзвонила сьогодні до ircc, сказали все прийнято, чекайте а скільки чекати невідомо🙃А у вас?
-
У Вас парт-тайм і вони мусять давати Вам тільки 20 годин на тиждень. Усе що Ви просите вище даної цифри не є конфліктом для виплати EI
-
То може у нас один офіцер і він у відпустці 😄 у вас який офіс розглядає справу?
-
Також тихо (
-
Вітаю. Як підкріпити документи через портал IRCC без запиту офіцера? Ми отримали новий дозвіл на роботу і треба якось його надіслати ним, але не бачу там як це зробити.
-
Працюю з грудня 2022, EOI подала у липні 2023, номінацію отримала у червні 2024
-
Підскажіть будь ласка, а як повертають гроші за оплату номінації? Приходить чек мейлом?
-
Упс, тоді проблемка, номерт картки оновився 😅
-
Автоматично на картку з якої платили
-
з чого раптом ви взяли, що у мене парт тайм?
-
Прошу вибачення, Ви по SWM чи по спецвибiрцi йшли?
-
swm
-
Я мала таку саму ситуацiю ,коли працювала в ресторанi.
-
Це не правильно,якщо у Вас був контракт на фул тайм, то просто так скорочувати кiлькiсть годин без пояснень ,то не по людськi.
-
Це не Україна, де якщо немає роботи все одно 100% зп виплачують( Роблять що хочуть😤
-
Монреаль ) я теж думаю вони на вихідних 😂
-
Дуже сподіваюсь, вже не дочекаюсь )
-
В церкві Володимира і Ольги що по вулиці МакГрегор є пан Іван Баняс, він вам зможе допомогти в цьому.
22 Jan 2023, 05:40
171900/231682
6 minutes ago