Імміграція до Манітоби
-
Тобто переклад і евалюація не буде аеликим гемороєм?
-
Знову питання про евалюацію диплому. Для програми імміграції через Манітобу оцінки дипломів НЕ потрібно. Тільки скани диплому, додатку та переклад. Не ускладнюйте собі життя :)
-
Дякую, бо починаємо хвилюватись , без дітей звісно нікуди не поїдемо, чекатимемо.
-
Візи на дітей завжди довше чекати. Підозрюю, що для неповнолітніх існує додатковий background check з ціллю запобігання торгівлі дітьми... так що очікуйте
-
Має бути не менше 30 годин і ФТ, тому має підійти.
-
Доброго дня! Можливо хтось підскаже, якщо я працюю 32 години в тиждень і в контракті написано full time чи підходить це для щоб подавати документи для pr?
-
Доброго вечора хто ще в Україні і доброго дня всім у Канаді. Цікавить хтось мав таку ситуацію, мені та чоловіку прийшло повідомлення-запит на вклейку візи , а трьом дітям ні. Писали на кризову форму відповіді довго нема. Читала , правда неофіційну інформацію, що можна відправляти разом з батьками і паспорти дітей? Хотіли як найшвидше вилітати , а тут треба чекати.
-
@weswestern Roman Tanya Видаліть, будь ласка, цю ругань з чату
-
Так на дітей, які вклеїні до паспорта окремо приходять документи, ми відправляли мій паспорт і три листа на кожного окремо було (але в нас електронні візи були) В перший раз влеїли візу тільки мені, дітей пропустили, потім другий раз відправляли мій паспорт і візовий центр, тоді мені вклеїли дітей візи.
-
Вітаю. Допоможіть будь ласка інформацією. Ми з жінкою здавали біометрію і вже отримали листи на вклейку візи до паспортів. Але з нами ще двоє неповнолітніх дітей, які вклеєні до її паспорту. Чи повинні на них також приходити листи на вклейку. Я не розумію, як відправляти наші документи щоб і візи дітей вклеїли до її паспорту. Дякую за поради!
-
Так. Навіть в українського перекладача. Вам будуть потрібні тільки електронні екземпляри перекладів і оригіналів.
-
Як би не було кліпу, як вона з Криму валить, то який прикол її на аву був би ставити?
-
Интересно, а если б эта дура тупорылая не была такой популярной, вы б поставили её рыло к себе на аву?
-
Ой, неохота з Алушти їхати?)))
-
Можливо є сімейні тарифи? Також цікавить
-
Підкажіть який можна тариф мобільний обрати для дітей з мінімальною платою. Суть щоб були на зв'язку а не для постійного використання
-
Ахах, ви вже не перша і навіть не 5та люди яка мені це пише
-
Гарна у Вас аватарка )))
-
Хто робив евалюацію ? Я так розумію щоб її зробити, треба переклад диплому, а можна цей переклад зробити вже в Канаді знаходячись в Вінніпезі ?
-
Привіт! Шукаю попутчицю, зараз чекаю візу, планую їхати приблизно до кінця року. Розглядаю штати Альберта і Манітоба. Пишіть в особисті! Дякую 🙏
22 Jan 2023, 05:40
17193/235417
7 minutes ago