Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую, так і зроблю завтра. А ви авіа відправляли? Чи як?
-
За скільки часу після отримання повернення податків приходять child benefits?
-
Після 18 місяців проживання в Канаді батьків - подаєте аплікацію і її розглядають ще близько місяця. До повернення податків не має сильно багато стосунку
-
Можливо ще знаєте. Чи виплачують кошти починаючи з дати затвердження чи закінчення 18 місяців¿
-
Дякую
-
Нарахування з дня, коли 18 міс виповнилося.
-
Привіт, отримав на свій акаунт іrcc підтвердження продовження мого work permit. Пройшло вже 18 днів, але я нічого не отримав на свій на свою поштову скриньку. Я хотів би запитати ,можливо сталась помилка на пошті або мені варто ще почекати??
-
Можливо через медогляд?))))))))))
-
Доброго вечора. Потрібна допомога, можливо хтось знає куди можна звернутися? Ситуація : чоловік оформлений на роботу ( малий бізнес) з березня цього року, роботодавець платить зарплату з урахуванням податку. За останній місяць зарплатню не заплатив, просив почекати ніби проблеми з бізнесом, на порозі банкротства, але час іде, гроші не платить...чоловік змінив роботу, але як можна вплинути на попереднього роботодавця і змусити його повернути зароблене? Нажаль, самі нещодавно переїхали в Канаду, багато чого не знаємо і так вляпалися... Також є питання щодо податку, як можна перевірити чи платив він податок за чоловіка, бо нажаль, довіри до роботодавця немає((
-
Все, що зараз можна зробити, це подати клейм через дану організацію. www.gov.mb.ca/labour/standards/claims.html Знаю, що деякі люди навіть судяться за виплату заробітної плати.
-
Нам виплатили після 19ти місяців, і нарахування почалися після 19ти місяців
-
Ось тут про це писали t.me/ManitobaLife/289391 Нажаль, таких випадків є досить, і законодавство Канади нічим не краще від українського, навіть гірше, бо в Україні відразу можна в прокуратуру йти по факту невиплати заробітної плати.
-
В Україні якщо не заплатити зарплату та ти не син депутата то можна прощатися з усім заробленим, тебе кожна служба облопоше на сотні тисяч, від податкової до пожежників. Ти тільки привід дай контрольним органам…
-
Вітаю. Як підкріпити більше 1 документу через портал IRCC? запросили military record і по ідеї треба ж і оригінал, і переклад, і форму 5546, а можу прикріпити лише 1 файл. І чи можна прикріпити якось документи взагалі без запиту офіцера? Ми отримали новий дозвіл на роботу і треба якось його надіслати ним, але не бачу там як це зробити. 🫣 Через веб форму?
-
Дикість, права робітника на 0 просто… Це можливо потенційно на провінційному рівні врегулювати? Або поки Трюдо зп не зажмуть можна не сподіватися?😁
-
Так, нажаль, тут просто нічого не роблять, не реагують нормально.
-
t.me/uccmb/149701
-
3 місяці.
-
Добрий вечір. Допоможіть, будь ласка, я не можу знайти, де в Манітобі вклеїти нові канадські візи в продовжені паспорти? Візітор рекорд нові отримали, а як тепер в паспорт вклеїти? Це для дітей
-
www.youtube.com/watch?v=yq_0EPSsSvI&t=79s
22 Jan 2023, 05:40
172023/234475
about a minute ago