Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Удаленнoе сoтрудничествo (доп. доход) От 25о-4oo+$ в день Кому интересно: Пишите + в лс С 18 лет
-
Я 6 місяців чекав🥲
-
Все залежить від Ваших документів здебільшого, від часу перевірки інформації та (більшу частину часу) доставка. Проте слід памʼятати, що друк паспорта залежить від стану подій у Києві безпосередньо, від обстрілів, від подачі світла та іншого. А час доставки залежить від того, яку саме доставку Ви замовите. Тож час на оформлення та пересилку може займати від 1,5-2 місяців до ~9 місяців.
-
Кто подскажет, какие нужны документы чтобы подать на новый загранпаспорт, и где лучше подавать документы?
-
я в смутку, що робити 😂
-
Вітаю шановна громада! Чи є якась ясність з ворк пермітами , їх подовженням чи відкриттям нових відкритих. Я маю вокрперміт до середини 2026го . На сайті, як я прочитала і розумію для себе, що ми можемо звертатися за їх подовженням чи відкриттям на новий строк і треба мати тільки діючі документи і заплатити 255 кадів.Кінцевої дати для нас нема? Ну тобто не до 31.07 як інші розповідають. І я так і не зрозуміла чи потрібно нам мати LMIA від роботодавця? Це саме важливе питання.. бо мій роботодавець не дає його та і взагалі його мало хто дає.. чи нам він і не потрібен? Дякую вам!
-
так, цікавий, нестабільний. повторюсь, що я не знаю коли і о котрій мене можуть відправити додому. я ж не подзвоню до потенційного роботодавця і скажу: ало, знаєте, мене тут щойно відпустили, може забіжу до вас на співбесіду? і години у мене по різному, поки менше 30 не було, буває 40, буває 35. рандом