Імміграція до Манітоби
-
У вас є перерва на обід? Я колись приходив телефонні співбесіди під час свого ланчу, сидячи в своєму авто на парковці.
-
Дякую!
-
Коли ви отримаєте номінацію вже. - request a work permit support letter (provincial nominees only) immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Після подачі повної заяви на номінацію, так?
-
Якщо ви вже будете у процесі імміграції, то отримати новий дозвіл на роботу можна буде за допомогою листа від МПНП. Немає чого хвилюватись.
-
😀😀😀😀😀😀 🔥UЩУ НАDЕЖНОГО ПAPTHEPA🇷🇺🇧🇾🇰🇿 ⚠️3 чаca ра6оtы в dень 🔝Условuя: ✅ Бысtpая и дрyжелю6ная nоддержка – всегdа на связu(о6учение с нуля)! ✅Уdаленная ра6оtа, доступна не только из РФ ✅ Гарантия 6езопасностu. Ра6оtа на со6сtвенном sчеtе ✅ Оt 50 000 р в неdелю peaльный резyльtат нашuх парtнерoв Актуальносtь nроеktа: eщё 10 dней dля полученuя выsоkого % 👍 vход с 20 леt ✉️➡️@maxim223aa <-✉️)))))
-
🔫 Карим кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @yaroslavsm, Л Л, @yjen4, @erlighter, Nataliia, Olena, @art_kurg, @let_console_log, Yurii Sorokotiaha, … Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Якщо це якось покращить настрій ждунам номінації з жовтня 2023, то ось.⬆️ Без англійської. Без дзвінків/листів на роботу. TEER3.
-
дякую, як варіант. обід у мене не оплачуваний, тому його точно ніхто не забере в мене)
-
листопад теж розглядають
-
О жовтень почали
-
Хто нещодавно отримував aor? Коли ви сабмітили свою заявку?
-
Друзі, нас було декілька хто подався на провінційну 18 вересня і одночасно кілька тижнів тому в нас змінився статус. Як ваші справи? Комусь на роботу дзвонили, писали? В мене поки тиша.
-
В мене assessment complete від 30 червня, а лист на пошту ще не приходив. Чекаю.
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, як правильно завантажувати документи на ПР? Як на номінацію, оригінали та переклади окремо?
-
Можливо з продовженим?
-
Можливо хтось, має посилання на офіційну, що українці в Канаді можуть бути з протермінованим паспортом?
-
Не дзвонили і не писали. Поки тиша
-
Можливо хтось знає, адресу офісу IRCC Montreal?
22 Jan 2023, 05:40
172079/231325
about a minute ago