Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Тимошик Анастасія! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В форксі на майданчику завжди багато українських діток
-
Доброго вечора. Маю питання стосовно веб форми. Я так розумію що треба у будь якому випадку якщо якись зміни на роботі, треба про це писати у веб формі. Наприклад, в мене є робота в Канаді але ще була віддалена робота в Україні, зараз контора в Україні зачиняється і мене скоротять, я про збираюсь писати, якщо наприклад супруга що є депендент буде міняти працю, про це теж мабуть потрібно казати (питання у тому чи треба це питати до зміни роботи, чи можливо для депендента казати по факту зміни?) Коли цю веб форму заповнюєшь, просто треба описати ситуацію, чи може треба якось це формально описувати по якомусь шаблону, як у більшості випадків?
-
10 тис + 2 тис на кожного депенданта. Мінімальний рівень англійської по всім модулям 4. Програма SWO для українців вже закрита.
-
Добрий вечір. Можливо тут було вже мільйон цих запитань, але можливо хтось зможе відповісти. Якщо подавати документи на swo потрібно мати кошти на рахунку? Та який рівень англійської повинен бути?
-
Дякую за відповідь, ще питання. На сайті написано про кошти, але не вказана саме цифра. Ви про вибірку для українців? А по звичайній swo по манітобі ми не можемо подавати документи? Я хотіла родичів як зв'язок з провінцією зробити, не бачила у swm що їх можна показати
-
Кошти на рахунку - 10 тис на головного апліканта та по 2 тис на кожного іншого члена сімʼї. Вибірка по SWO зараз тільки по стратегічним ініціативам, по родичам вже немає такої можливості подаватись. Зі всіх варіантів- тільки через роботу SWM або EE (там більше вимог, вища англійська, досвід роботи, більше грошей на сімʼю).
-
Вибірки swo вже по декілька разів на місяць, а swm по святам майже. Що держава планує робити з працівниками які вже в країні 🤔
-
По SWM можна додати інформацію, що є близькі родичі. Були і такі вибірки. Але все одно треба відпрацювати 6 місяців фул тайму та продовжувати працювати на того ж роботодавця
-
Дякую
-
Доречі у формі про зміну інформації Skilled Worker Webform немає такої графи яка мені підходить. Там є What best describes your situation? * I wish to update my address I wish to add/remove a dependant I wish to update my email address Але я просто хочу вказати що більше не працюю відаленно на українську компанію, але працюю на туж саму як і раніше канадську компанію (тут без змін з моменту подачі) Чи наприклад я не бачу що обирати якщо зп підняли. Може хтось допомогти з цим питаням?
-
Напевно нічого, чекають щоб скоріше закінчилися документи і полетіли назад до України.
-
Дякую