Імміграція до Манітоби
-
А, сорі тоді, зрозуміло
-
Ну так це логічно, віза - перетин кордону. Ми ж говоримо про те, що на федеральному етапі можуть завернути дитину з подовженим паспортом.
-
Щодо вашого повідомлення першого пункту. Мені саме для і про перетин кордону потрібно. Задля інших обґрунтувань - я не юрист, я не знаю. Дівчина вище просила документ - я дала посилання що знайшла для себе. Можливо ще щось є. Потрібно шукати
-
Вони нам наче візи видавали на основі продовженого паспорту
-
Не знаю, може я занадто перестраховуюсь, і усі кордони будуть вільні для нашого подовженого паспорта... але нехай буде цей документ... а план Б якщо документ не спрацює - дзвонити усім консулам України щоб пояснювали що ми з легальним паспортом
-
Хто підкаже що потрібно у військовому квитку перекладати?
-
Срок дії візи ставився відповідно до строку валідності паспорту
-
Хочу з'їздити у відпустку, при поверненні треба показувати ворк перміт, чи можливо його скан чи фото показати на в'їзді в Канаду? Хто знає скажіть будь ласка.
-
Так і є Я особисто не за Канадські кордони переживаю, а за транзитні... акі Німеччина... і тп
-
Тобто SWM вже закрита і залишається тільки по EE якщо кваліфікація підходить правильно я зрозумів?
-
Та SWO))
-
Ось тут)
-
Я таке не писала. SWM не закрита.
-
Все потрібно перекладати, весь документ
-
Дякую!
-
У друзів запитували оригінал перміту. Чи можна копію, без поняття
-
Так
-
Навіть пусті сторінки?
-
Дякую, треба з собою везти.
-
На кордоні, коли в'їзджав та отримував ворк перміт, офіцер сказав що завжди треба з собою оригінал пред'являти, копія не катить
22 Jan 2023, 05:40
Post 172509 of 224922
5 minutes ago