Імміграція до Манітоби
-
Одразу
-
На canada.ca можна скачати
-
Я раптом згадала, що у попередніх візитах в аплікації на номінацію вказала, що ми жили в Торонто 2 міс по прильоті в Канаду, мета відпочинок, оформлення документів, а потім Вінніпег і вже тут робота Тільки от жили ми не в Торонто самому, а в Оквіллі, 30 км від Торонто Сін робили в Торонто, банківські карти в Міссісазі взагалі Тепер переймаюся, аби не сприйняли за брехню взагалі Бо ж на федеральному будемо вказувати адреси проживання, і там буде вулиця в Оквіллі, а не Торонто Вже не розумію чи overthinking чи реально є за що переживати😩
-
Доброго дня. Якщо при подачі аплікації була допущена помилка, яку невчасно помітила, чи можна подаватись на новий EOI? Дякую.
-
В вас вийшло? В мене те само Не можу дозвонитися
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка (вибачте, що зовсім не по темі), може хтось знає, якщо йти вчитися на трейд і отримувати ред сіл сертифікат, але немає ПР, то треба платити всю суму за навчання чи частково оплачує провінція, а частково людина, як вказано на сайті. Бо не дуже зрозуміло( Дякую.
-
Панове, підкажіть будь ласка, таке запитання., мабуть, чудне.Чи обовʼязково вказувати навчання у аспірантурі?Чи достатньо буде просто написати master degree і закінчити?Просто документи про закінчення аспірантури не зі мною, і не хочеться втрачати на це час.Як вважаєте, не буде це проблемою у заявці?
-
Доброго, ще чекаю)