Імміграція до Манітоби
-
Панове, підкажіть будь ласка, таке запитання., мабуть, чудне.Чи обовʼязково вказувати навчання у аспірантурі?Чи достатньо буде просто написати master degree і закінчити?Просто документи про закінчення аспірантури не зі мною, і не хочеться втрачати на це час.Як вважаєте, не буде це проблемою у заявці?
-
Доброго, ще чекаю)
-
Так само, і аж з квітня місяця висить цей лист… Хоча сьогодні отримав gst
-
Якщо у мене є сестра, яку я вважаю найріднішою, росли, жили все життя разом і т п А ще є дві недосестри з якими спільний тато, але вони переїхали до расєї і я їх знати ніколи толком то і не знала, востаннє бачила років 20 тому Ніколи і ніде їх не згадувала і не вважаю їх за рідню взагалі Але ну от вони є Чи треба їх на федеральному вказувати чи можна упустити цю інформацію і вказати лише свою одну сестру рідну по мамі?
-
Це просто затримка цих даних І в цьому році вони довго щось в деклараціях колупаються Я просто нервую тільки через декларацію, бо відповідаю за це
-
Але в мене прийшов лист цей, через тиждень нарахували gst , і потім через пару днів ще й кліматичні. Не знаю хто кого дурить, але всю інфу про зп я подавав в паперовому вигляді.
-
Я подалась на mpnp пів року тому і тепер всі доступи до вказаної інформації закриті. Все,що я можу змінити, - контактну інформацію. В такому разі мені потрібно видалити заявку і подавати знову EOI?
-
В мене здається пазли зійшлися Це просто саме кліматичні не бачать дані бо CRA затримує трохи самі дані Виходить нервувати не треба)
-
Я писала в резюме, чому у мене поточний сімейний статус батька unknown (якщо ви вказуватиме так само). Взагалі в резюме можна пояснити все, на що не передбачено рядочків в онлайн-формах)