Імміграція до Манітоби
-
В особистому кабінеті, нікому таке не приходило?
-
Імміграція за підтримки КУК Manitoba, CUAET, віза, біо, work permit, переліт, медицина і т.д. Мова спілкування українська та/або англійська. для перекладу правил і подалі можна використовувати паперові словники та електронні програми, наприклад відомий Google translate
-
Хто це просить ?
-
Підкажіть по цьому питанню
-
Народ, дайте трохи попрацювати, не можливо сидіти і модерувати тут ваші пости :)
-
Так, окрему аплікацію.
-
вчора о 16,35 була відповідь про референс лист і скріншот як користуватися пошуком у чаті а пізніше о 22 годині пояснення навіщо те підтвердження потрібно
-
А який документ треба від роботодавця з Украіни? Чи їх треба багато?
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, якщо сім’я подавалася по CUAET, мама з дітьми і вони вже в Канаді. А зараз тато надумав візу, то йому просто окремо по новому рейструватися?
-
Хеллоу, хто підкаже, отримав візу на 10 років, для завершення або чогось ще просить ввести UCI, application number і дату народження, але application number пише що не валідний, повинен починатися з C або RP, а у мене з V починається, як вирішити цю проблему? Я так розумію це потрібно щоб разом із паспортом відправити на вклейку
-
Ні ви спочатку подаєтеся на НОМІНАЦІЮ, а потім, якщо отримаєте, то вже на ПР
-
Доброго дня. Тут писали про це декілька разів. Сама не дуже в курсі, але в пошуковик забийте і точно знайдете. Якщо не тут, то в цьому чаті: t.me/ManitobaLife
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, про програму TAP, є може посилання де детальніше можна почитати. Які вимоги щодо отримання цієї допомоги?
-
Все влаштовує, з початку треба адаптуватись, потім облаштовуватись.
-
А шо Вас не влаштовує
-
Так
-
C$15-C$20 на годину?
-
Повно
-
щось э
-
А з роботою як?