Імміграція до Манітоби
-
Це типу сто процентів вже?
-
Не видають вже дозвіл в аеропорту. Хіба заїхати і подаватися тоді онлайн. Але для open work permit потрібно мати підстави, а CUAET вже завершився.
-
@ankiua, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Дитині 19 років, має ворк перміт з куает. Чи може зараз отримати стаді перміт? Чи буде стаді перміт з куает? Дякую.
-
Подавайтесь
-
Дякую, Ганно. Відповідь чудова, але коротка, вибачте. Можливо підкажете де зможу отримати більш детальну інформацію?
-
Або high school також може бути. Знайома виробила сину і стаді перміт і робочий, 17 років.
-
На подачу на стаді перміт треба бути зарахованим в вищий навчальний заклад
-
Доброго дня, зараз на федеральному етапі, прийшов запит на довідку про несудимість з Угорщини. Подавав заяву на федеральний 13 березня 2024, довідка про несудимість з Угорщини була отримана 14 лютого 2024(в цій довідці вказано що вона дійсна лише 90 днів). Мені дали 60 днів для завантаження документа. В моему аккаунті не виходить завантажити стару довідку через те що треба вказати дату видачі і дату закінчення дії документи. На момент подачі на постійного резидента там було ще 2 місяці дійсна довідка. Зараз мені потрібно зробити нову? Можливо хтось мав схожий досвід, дуже не хочеться знову витрачати 300кад на пару папірців. З моменту як приїхав до Канади наприкінці 2022, більше не виїздив нікуди.
-
Доброго дня, підскажіть при заповненні форми імм5669 в розділі освіта чи потрібно вказувати військову кафедру, або чи потрібно її вказувати десь взагалі? Дякую.
-
При заповненні на федеральний рівень, якщо подати pay stubs за кожні 2 тижні з роботи і не надавати виписку з банку, чи може бути відмова/ дозапит?
-
І ще зміна роботи на федеральному рівні, чи це вже відбувається простіше ніж зміна роботи на етапі отримання номінації?
-
Якщо запит є, то обов'язково потрібно надавати
-
То була відповідь Владу. По вашому питанню. На федеральному ви вказуєте суму, яка у вас на рахунку та буде на рахунку весь період розгляду PR. Якщо вказали, наприклад, 10000$, офіцер запросив стейтменти з банку та побачив, що сума менша, то буде питати чому. Краще вказувати меншу суму на початку
-
Мала на увазі якщо грошей менше на рахунку чи це може повпливати
-
Дякую за ваші відповіді. Цікавить high school. Треба починати цей процес із конкретної школи, чи із school division?
-
Доброго дня, підскажіть при заповненні форми імм5669 в розділі освіта чи потрібно вказувати військову кафедру, або чи потрібно її вказувати десь взагалі? Дякую.
-
Visitor record дитини та Work permit батьків потрібно для навчання в школі.
-
Та у цих країнах по 3-4 міста, і локально в кожному місті по 5-6 квартир
-
Всі заповнювали адреси на яких жили протягом 10 років як є на самому ділі? Тіпа за 10 років я змінив 8 міст 3 країни та більше 100 квартир, я ж це 5 днів буду все заповнювати
22 Jan 2023, 05:40
172754/234208
3 minutes ago