Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, якщо сім’я подавалася по CUAET, мама з дітьми і вони вже в Канаді. А зараз тато надумав візу, то йому просто окремо по новому рейструватися?
-
Хеллоу, хто підкаже, отримав візу на 10 років, для завершення або чогось ще просить ввести UCI, application number і дату народження, але application number пише що не валідний, повинен починатися з C або RP, а у мене з V починається, як вирішити цю проблему? Я так розумію це потрібно щоб разом із паспортом відправити на вклейку
-
Ні ви спочатку подаєтеся на НОМІНАЦІЮ, а потім, якщо отримаєте, то вже на ПР
-
Доброго дня. Тут писали про це декілька разів. Сама не дуже в курсі, але в пошуковик забийте і точно знайдете. Якщо не тут, то в цьому чаті: t.me/ManitobaLife
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, про програму TAP, є може посилання де детальніше можна почитати. Які вимоги щодо отримання цієї допомоги?
-
Все влаштовує, з початку треба адаптуватись, потім облаштовуватись.
-
А шо Вас не влаштовує
-
Так
-
C$15-C$20 на годину?
-
Повно
-
щось э
-
А з роботою як?
-
В закріплених є максимально розгорнута відповідь стосовно отримання номінації від провинції та PR.
-
Знайшла, почитала, дякую. В мене диплом 2000, мабуть тоді все ок
-
так, і вчора навіть кидали контакти перевіреного перекладача 🙂
-
Перекладач може бути український?
-
Вчора в 18,00 була відповідь на таке саме питання І не обов'язково нотаріально завірений переклад. Достатньо печатки Бюро перекладів і "клятви" перекладача, що переклад вірний
-
Я саме маю на увазі по провінційній програмі
-
Шановні, хто вже вивчав інфу. Щодо диплому, потрібна евалюація по WES? Якщо просто переклад, засвідчений нотаріально, то гуд?
-
Питання залишається в силі. Що з приводу PR?
22 Jan 2023, 05:40
17282/230158
6 minutes ago