Імміграція до Манітоби
-
Може, буду цікавитися
-
Але мені вже 40, по експрес ентрі не пройду(
-
Вибирають швидше того у кого більше балів. Прочитайте EOI Manitoba. EOI draw - це вибірки, там побачите прохідний бал. Порахуйте свої бали. Можна додатково отримати 100 балів, якщо здати іспит, наприклад, на охоронця і працювати ним.
-
Так, однозначно. У вас буде час на 6 місяців роботи, подачу на вибірку, а там уже можна подовжити wp після подачі на номінацію. Ви все встигаєте
-
Всім привіт, хто підкаже, де можна покурити хорошого кальяну?
-
Не знаю, протирічна інфа з цього приводу, безкоштовно можна було до 31 березня 2024. Але якщо ви подасте на номінацію, таке подовження вже не знадобиться, за 45 днів до кінця wp можна отримати листа від провінції і подовжитись з підставою.
-
А я ще читав таку інф., що українці в Канаді до кінця липня можуть продовжити ВП. Це стосується тільки тих, хто весь цей час перебував і працював в Канаді?
-
Шукаю родичів Пестими Корнійчук що емігрувала в кінці 1920років в Канаду ьз села Осмиловичи Волинська область,а іі чоловік Петро з села Верба Володимирського району.мали в Канаді п'ятеро дітей.Пестима писала листи до сестри Теклі в Україну в після воєнний період.+380986662838.прислала одну фотокартку лише.оскільки Пестима змінила адреси проживання напевно та невідоме прізвище іі чоловіка з села Верба то пошуки складні.дякуємо всім хто долучився до пошуку.пишіть на телеграм.
-
Доброго дня! Хто може підказати? Я хочу подати зараз подаватися на зацікавлення провінції! Моя донька хоче на місяць вилетіти з Канади до Німеччини! Як це може вплинути на ПІАР? Підскажіть будьласка дякую!
-
Там є вимоги до Кандидатів на Ознайомчий візит. Одна з таких вимог звучить так: "Увага! Заявки від українців, які прибули до Канади за CUAET, НЕ приймаються."
-
Так, але віза у мене CUAET і по ній я отримав 1,5 роки тому ВП