Імміграція до Манітоби
-
Я зайшла в банк, це займає кілька хвилин. На пошті, нажаль, не вдалося зробити, дуже довга назва для моней одер посольства в Торонто, тому уся назва не влазила.
-
Доброго вечора. Мабуть раніше вже відповідали, але за пошуком не знайшов. Підкажіть, що саме мається на увазі під "long term job offer"? Робота перманент фултайм, випробувальний термін у 3 місяці закінчився, все ок. Мені треба отримати від роботодавця якесь підтвердження що я буду і надалі там працювати? У ЕОІ є пункт про work experience і там підпункт "fully recognized by provincial licensing body". Я працюю водієм і вимогою для роботи була наявність посвідчення водія. Чи можу я отримати ці 100 балів? Якщо диплом магістра одночасно дублюється двома мовами, українською та англійською, чи треба мені якісь ще маніпуляції робити з ним(wes eca, апостиль тощо), щоб отримати бали за "masters degree"? Заздалегідь дякую!
-
Дякую! Мені не до кінця зрозуміла саме друга частина речення. В мене має бути якийсь офіційний документ чи лист від роботодавця, де він каже що у мене "long term job offer"? Чи достатньо просто працювати на 6+ місяців фул тайм перманент в одного роботодавця й продовжувати там працювати далі?
-
Випишіть окремо текст з сайту Консульства для моней одер, щоб вони могли написати
-
Bundesamt für Justiz - Bundeszentralregister - Referat IV 2 53094 Bonn, Germany