Імміграція до Манітоби
-
Я маю на увазі - що відрізняється інформація - зазначено/не зазначено ПІБ та дату народження
-
Так, звичайно - плюс назва ж файлу - імʼя та прізвище-фото
-
тобто один файл на 1 людину, вірно?
-
Я думаю зробити обʼєднаний пдф файл - фото та оця міні фото з вихідними даними фотостудії
-
а додавати потрібно і хард копію і діджітал?
-
Ні, нажаль не маю Зрозуміла Дякую
-
Хіба ви маєте запрошення через стратегічні ініціативи.
-
Добрий день. Підкажіть, а SWO стрім вже не працює для українців? По ньому вже не можна подаватись?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, подавалися на номінацію 2 місяці назад, але не вказували одну з доньок, так як вона не перебуває в Канаді, але має visitor. Потрібно вказувати? Дякую
-
Так, їй 18
-
Вона іммігрує з вами? До 22 років?
-
Щиро дякую!
-
Ну то потрібно було вказати. Йідть через MPNP account add dependant. Якщо дочка не одружена.
-
Добрий день,втратив листок з medical exam,його можна знайти в якійсь базі чи відновити?
-
Тільки через клініку, де ви проходили медогляд
-
А ви мені нагадали що я забув додати зворотню сторону фото. Я тільки сабмітнув діджитал фото. Чи додати через веб форм зараз, чи не чепати взагалі?
-
Веб форма скоріш за все
-
Я не підкажу, бо сама не знаю. А якщо додавати то є якийсь лінк для завантажування?
-
@china7892, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
🔫 @china7892 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @DobriiM, @Lanitalana7, @Oleksandr_pok, @come_to_me_my_inquisitor, Тетяна °, @paveldurow_bot, @mykolay_k, @olha_pavliuk, @Maryke9, @invisible_or Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
173130/230471
2 minutes ago