Імміграція до Манітоби
-
так само
-
заповнюю фед .етап IMM 0008 (required) і там де інформація про дітей ,ім’я дитини прописано з помилкою, але я не можу його виправити. в інші формах перевірила ім’я вірно написано, а в цій ні Як можна виправити , підкажіть будь ласка
-
А його можна пізніше зробити якщо його запросять?
-
Звертався по першій адресі, щодо неотримання запиту на здачу біометричних даних. Відписали через день і відразу прислали запит, та додатково запити на додаткові документи. Так що звʼязок досить швидкий! Дякую за адреси!
-
1525 за дорослого, 260 за дитину
-
Це вам не в вiнiпезi шукати треба
-
Після отримання номінації , скільки буде коштувати подача на PR?
-
Ювілей сьогодні. 7 місяців очікування номінації, хто зі мною😆
-
Доброго дня, надіслали запит на емейл на документи на федеральному етапі і в листі написано, що потрібно загрузити документи на мій аккаунт, що робити, якщо немає віконечка для завантаження документів?
-
якщо б ви не написала, я би не по рахувала. Теж 5 буде 22 Капець А по відчуттю ніби 2 місяці пройшло
-
Та поки час є, подовжили перміти хоча б не так моторошно чекати
-
8 і 5 днів:))
-
Ми теж вже чекаємо 7 місяців
-
Ми вже змирилися) коли буде то і буде) головне щоб дали АОР до закінчення ворк перміту
-
Не знаю очікування вбиває. А ще думаєш що потім федеральний знов чекати🥲
-
В нас 30го буде 7😂🤦♀️
-
Головне позитивний настрій)
-
Очікування вбиває тільки на номінації) на федеральному етапі вже в принципі пофіг, ти вже весь такий в дзені, думаєш: ок, локальні божества імміграції, я знаю, що вам видніше, що від вас нічого-нічого, а потім - хоп і все швиденько 😁 там простіше вже
-
Вже 9)
-
Номінацію
22 Jan 2023, 05:40
173151/231260
33 minutes ago