Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, чи зможемо ми долетіти до Канади по програмі CUAET, якщо закінчився термін дії загран паспорту дитини? Чи потрібно його подовжувати, якщо будемо летіти з Польщі?
-
Будь ласка, давайте політичні дискусії перенесемо за межі чату. Дякую.
-
В ОК-5 не вказані ваші обов'язки та чи ви працювали фултайм.
-
У мене якраз така робота, що той референс треба вимолити на колінах з короваєм і сіллю, просто довідка ок5 не підійде?
-
Дякую за відповідь, але я не зовсім це запитав. Чи має право працедавець подзвонити мені і сказати "сьогодні роботи не має, сиди в дома" , якщо в мене фул тайм контракт?
-
Це питання обговорювалося сто разів. Аплікація не буде розглядатися, поки ви не почнете знову працювати. Вам дадуть до 30- 60 днів знайти нову роботу. Якщо не знайдете нову роботу за цей час, то аплікацію скасують.
-
Тобто, таке можливо?
-
Ну то зрозуміло. Просто реалізація цих правил нереальна в Україні, тим більше знаходячись в Канаді.
-
Є правила, якщо ви їх виконуєте, то ви підпадаєте під програму.
-
У цьому випадку ви повинні повідомити офіцера. Вам будуть дані інструкції як діяти
-
Доброго дня! Працюю на не великому виробництві, контракт на рік, фул тайм, мінімум 40 годин в тиждень. Таке питання: якщо станеться таке, що замовлень нашого продукту не буде (не буде праці) якийсь період, чи може канадський працедавець відправити мене у "відпустку за власний рахунок"? Дякую.
-
Офіцер вкурсі шо як мінімум 1/3 підприємст уже не існує?
-
Доброй ночи! Скажите, пожалуйста, может кто подавал паспорта на вклейку в Гааге?
-
Ну деколи офіцер дає запит на корпоративну пошту підприємства
-
Мда, пояснити своїм колишні роботодавцям.... Простіще мабуть самому такий лист написати від їх імені
-
вимоги до листа, що там має бути вказано.
-
Пролистав всі повідомлення геть до 20 року, прикладу і чіткого пояснення немає, гугл теж гуглив але там не той референс
-
А не треба вигадувати. Це пишеться в довільній формі із зазначенням обов'язкової інфо. Забийте тут в пошуковик "reference letter" і Ви знайдете масу інфо з посиланням на сайт, де про все написано.
-
Ч якщо чесно навіть не розумію що це і як воно повинно виглядати. В теорії я розумію що там повинно бути, але в реалі треба найти хоча би приклад такого документу. Бо я вже вангую лист на бумазі з під сільодки від роботодавця на якому нічого немає
-
А чому ні? Якщо Ви працювали знову ж таки зі сплатою податків, то вони спокійно дадуть Вам reference letter.
22 Jan 2023, 05:40
17317/229476
33 minutes ago