Імміграція до Манітоби
-
Вітаю. Дочекались листа. Надіюсь мені лист скоро прийде також.
-
Вітаю 🎉 в нас майже 11 місяців очікування вже, assessment complete 10 днів тому, листа так і нема з номінацією 🤦♀️
-
Вчора написали листа до них,що статус "complete " з 29 червня і сьогодні прийшла!!!
-
Вітаю. Подалася на провінцію , але хочу додати ще документ з роботи. Підкажіть, куди його, бо взагалі не можу знайти куди підкріпляти.
-
Хтось може зайти в трекер акаунт?
-
Я вчора вечером написала листа також їм, чекаю відповідь.
-
Доброго дня. Сьогодні задобрили подовження перміту до липня 2027го. Подавався 25го березня. Всього майже 3.5 місяці очікування.
-
Чекаю з 25 червня. В нашого офіцера певно затягнувся лонг вікенд))
-
Номінацію від провінції. Дякую 🙂
-
Доброго вечера, хотів спитати як змінити роботу коли подався на ПР? Знайти бажану роботу, пройти співбесіду і після того як запропонують нову роботу то треба написати листа в ircc щоб повідомити їх що хочу змінити роботу, чи як?
-
Ви вже подалися на номінацію чи ЕОІ тільки? Якщо вже після LAA, то MPNP account add document
-
immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
А можете підказати де і яку веб форму?
-
Якщо ви головний, то через веб форму заповнити форму, та додати новий джоб офер.
-
Підкажіть чи це нормально, в кабінеті було вказано що medical exam зараховано і тепер там просто пусто, нічого не пише взагалі. Це нормально? Чи вони передумали і будуть просити здати це теж?
-
Відмов ще не було
-
Так само і нам
-
Не підкажете, на федеральному декларацію можна підгрузити ту, що робили рік тому при подачі на номінацію (зі змін тільки те, що я тепер включена в бенефіди чоловіка), чи потрібно буде нову зробити?
-
Десь місяць назад прийшов AOR
-
Вітаю, друзі, підкажіть , будь ласка, як зловити слот у консульстві Торонто, для подачі на закордонний паспорт, поробую зареєструватись в е чергу рівно о 6 по Торонто пише що вільних дат немає і так три вівторка під ряд. Може щось не так роблю? Буду щиро вдячний за пораду.
22 Jan 2023, 05:40
173388/235222
2 minutes ago