Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви головний, то через веб форму заповнити форму, та додати новий джоб офер.
-
Відмов ще не було
-
Вітаю, друзі, підкажіть , будь ласка, як зловити слот у консульстві Торонто, для подачі на закордонний паспорт, поробую зареєструватись в е чергу рівно о 6 по Торонто пише що вільних дат немає і так три вівторка під ряд. Може щось не так роблю? Буду щиро вдячний за пораду.
-
Доброго дня. Я відпрацювала пів року на фулл тайм, починаю займатись збором документів для подачі на ПР. Я головний заявник, та ми пара коммон лоу. Скажіть будь ласка, чи є якась вимога з приводу грошей на банківському рахунку для подачі? Буду дуже вдячна за відповідь
-
Добрий вечір. Чи був у когось досвід сплати федерального рівня укр карткою? Чи є ліміт на сплату?
-
За мій ліміт так, я знаю, дякую. А саме ліміти від банку. Мені просто сказали наче ліміт 100.000грн в місяць….а у нас за сімʼю виходить трохи більше
-
Доброго вечора. Підкажіть будьласка хто подавався дітям на подовження візітор рекордс, чи отримували ви таке повідомлення? Я сьогодні подалася все як по відео інструкції, але мене чомусь хвилює що це повідомлення більше схоже на те що я подала їм не на подовження статусу візітор рекордс а на звичайну візу в паспорт.