Імміграція до Манітоби
-
А так точно можна, пан @western9 ? Починати заповнювати аплікацію на федеральний, поки чекаєш номінацію. Там не фіксується дата створення аплікації?
-
Зрозумів друже дуже дякую. До речі, де тут Українці більше? Взагалі не бачу тут своїх на районі мінто (ближче за аеропорт)
-
До речі, не міграційні питання краще обговорювати в іншому чаті http://t.me/uccmb
-
Для міграції - ні
-
Підкажіть будь ласка, канадський крімінал рекорд теж потрібно робити?
-
Так, тому я і відповід вище. Анкета на федеральний рівень є частиною імміграційного процесу.
-
Не грай кіна
-
Добрий ранок! Підкажіть, будь-ласка, хтось стикався з оформленням кредитів на навчання в університетах Вінніпегу чи Манітоби для студентів з візою CUAET? Які банківські установи погоджують такі кредити? Наперед вдячний за інформацію...
-
Є ще варіанти окрім заповнення анкети на федеральний рівень?
-
Для чого вам потрібен кримінал рекорд?
-
Якої міграції?
-
Крімінал рекорд по лозіці потрібен зі всіх країн в котрих я жив більше ніж пів року, то чому канадський не потрібен?
-
Які кіна я граю?
-
Міграція — це процес переміщення або через міжнародні кордони, або в межах однієї країни, що включає будь-які пересування людей, незалежно від причин. Як це стосується заявки на федеральний рівень?
-
Я також так думаю, але де це написано?)
-
думаю канада сама пернавіряє
-
Знайома обійшла Scotiabank, RBC and CIBC, не погодили ніякі кредити на навчання. Народ, всі питання, не пов'язані із імміграцією, до t.me/ManitobaLife
-
Для Канади не потрібно робити criminal check, про це пише на сайті IRCC.
-
Та починати ви може будь-коли. Немає різниці. Хоча мені здається, що саме аплікація у вигляді драфту може бути в системі до 60 днів, принаймі так було на візу та work permit.
-
Зрозумів. Ще раз дякую за інформацію. P.S. Перепрошую, що не по темі, але в той чат теж написав, хотів запитати в більшої кількості українців…
22 Jan 2023, 05:40
173480/235131
about an hour ago