Імміграція до Манітоби
-
Подивимося чи то буде масові такі запити від IRCC.
-
Все таки Зе домовився з Трюдо про повернення українців додому)
-
Та вже він телефонував, сказали прийти особисто і оновити дані 😂 Він їм "я в Канаді, а вони - то ваші проблеми"
-
Тому знайомому краще ще зателефонувати в тцк і пояснити ситуацію. Вони можуть виправити якщо дані оновив
-
На мій жаль, але південь Альберти за винятком банфу це такі самі поля як і саскачеван + манітоба. Даєш хардкор, через гори у БС
-
Подати в Україні в суд на видачу дозвіла для дитини
-
Насправді, між Манітобі та США дуже охороняються, реально спостереження дронами та електронними датчиками. Інакше там би була купа біженців як з однієї ,так і з другої сторони.
-
Швидше за все тільки через імміграційного адвоката і через імміграційний суд. Поки не знаю успішних кейсів, що погодили ПР дітям, яким не дали другі батьки дозвіл на імміграцію.
-
То так тільки на Закарпатті захищають кордон від ворога
-
Мати не дає дозвіл на еміграцію до Канади. Дочці 16 років. Живе мати десь у Європі, не знаем де. Що робити в такому випадку.
-
Там дрони літають кожних 30 секунд. Хіба через ліси в Альберті можна перейти.
-
Я так і зроблю)
-
Треба тільки отримати відмову за відмову вмирати. Кордон зі штатами дуже слабо охороняється, і перейти або навіть переїхати його є багато варіантів🌚
-
Тобто він бачив, що по Резерву він перебуває у розшуку і добровільно відправив витяг? Просто намагаюсь зрозуміти логіку…
-
Та чому не документ? Документ такий самий як і довідка про несудимість, згенеровано із Дії.
-
В подібній ситуації мати мого знайомого взяла довідку що батько дитини помер. І так вони виїхали закордон. Але то було років 30 тому і в Казахстані
-
Так резерв це навіть не документ
-
Таким самим чином як із про ОК5 чи довідку із Дії. Як тільки люди починають надавати нові документи, то IRCC, напевне, вносить то у базу даних по такій то країні. Так MPNP робить точно. І так, знайомий відправив витяг із резерву на запит про military records. У нього не було жодного іншого документу. Також в IRCC є достатньо працівників, які знають українську та російську мови.
-
От я теж так подумав
-
То не так просто і швидко. Знайома вже рік судяться за той дозвіл, вже майже 100К грн адвокату віддала. Колишній чоловік не дає дозвіл на двох дітей, хоче грошей, $20К. Самі вони із Харкова.
22 Jan 2023, 05:40
173610/233728
45 minutes ago