Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, зараз знаходжуся на maternity leave. Роботодавець видав лист ROE, де вказано, що я на maternity. Чи повинна я його підгружати у свій аккаунт MPNP? Ми очікуємо номінацію, я головний аплікант.
-
Я кожен день отримую повідомлення із дуже дивними ситуаціями, люди роблять дуже багато помилок, хоч все є в чаті і не потрібно видумати велосипеда, а тільки запитати колективний розум перед тим, якщо щось зробити.
-
Не зовсім. Почитайте закон - там є пункт про паперові документи і те, що вони актуальні. В Україні також хочуть QR код туди вклеєний, але не чув, щоб Канаді було до того діло.
-
Так і буде.
-
На момент подачі?
-
Дякую вам.
-
Тут були люди, які отримували номінацію, перебуваючи у декреті. Якщо за вами зберігається робоче місце, то це все ок. Додати ROE та пояснення.
-
Золоте правило. Ніколи не давайте те що вас не просять. Бо буде потім гірше і вам і іншим після вас
-
Кожен аплікант проходить перевірку csis + деякі інші служби.
-
Тут дискусійно. Залежить від рівня перевірки і офіцера. Якщо додадуть інші реєстри до стандартного протоколу CSIS - можуть бути проблеми. Якщо самому подати інформацію з будь-яким викликаючим питання змістом - точно будуть
-
Той знайомий звичайно феноменальний дебіл , для чого він взагалі відправляв їм ту інфу з резерву + ?
-
Це вони самі перевірили, чи людина сама інформацію надала?
-
У вас є трохи більше деталей, де IRCC бере той код. Бо багато хто буде зацікавлений себе перевірити напевно?
-
Якщо не особисто передати, то я слабо уявляю як. Це персональна військова інформація. Яким чином її можна передавати по запиту закордонних організацій? Тоді можна одразу сервер у Рашці ставити
-
Перечитайте повідомлення трохи нижче. Пан Василь вже зазначив, що людина сама направила той код і інформацію з Резерву 🤷♀️
-
А ну тоді F людині🫡
-
Краще би фотку в камуфляжі відправив
-
У людини не має військового квитка, він і подумав, що витяг із резерву буде ок. Кажу ж, що багато роблять помилок, які непросто потім виправити.
-
Це не міграційні питання, в іншій чат, будь ласка
-
В також тут чи правильно обрала
22 Jan 2023, 05:40
173649/233873
4 minutes ago