Імміграція до Манітоби
-
Хз, знаю точно що оформляли і точно що був договір договір бо працював спочатку комплектувальником замовлень а потім завскладом, типу ніс відповідальність за майно
-
Відповідно до українського законодавства, по ЦПД Ви могли працювати не більше 3-х місяців
-
Досвід роботи тілько за останні 5 років, вірно?
-
Ваш паспорт надіслали після вклеювання візи назад до візового центру, у який ви подавали
-
Читайте офіційні умови, там чітко пише фултайм. Маєте сумніви - пишіть напряму до MPNР
-
Має чітко писати фултайм
-
В google набрала Educational Assistant
-
Наразі так.
-
И вона ж тільки в електронному вигляді, так?
-
Потрібно буде здавати іспити на загальних умовах, бо права видані в Чехії не підлягають обміну так, як наприклад можна обміняти права, що були видані в Україні.
-
А де шукали якщо не секрет?
-
привіт, хтось здавав у Канаді IELTS тест з англійської мови?Можете поділитись як це відбувалось?
-
Так, головне, що є фултайм
-
Доброго дня. Знайшла роботу в школі в якості Educational Assistant. В договорі, що вони мені надіслали написано, що я full-time Permanent Employee, але там зазначено, що менє прийнято на Probation Period з 2022 по 2023 рік. З таким я зможу податися на Permanent Resident?
-
Додаток відсилає на оф.сайт, з запросу якого роблять витяг і надсилають на пошту, такий витяг в мене є, раніше це була розгорнута довідка.
-
До 2х годин самі тести , близько 3х з очікуванням результатів
-
Привіт,хто здавав англ тест в WELARC,як довго це займаєчасу?
-
Дякую !
-
Добре, дякую за відповідь.
-
Ні, офіцери можуть перевірити дані через Міністерство освіти України. Офіцери США та Канади мають туди доступ, це інфо 100%. Коли ви заповняєте аплікацію, ви даєте згоду на перевірку всіх даних. Старі дипломи можуть не бути у базах, але всі від 2000 є у електронному реєстрі.
22 Jan 2023, 05:40
17367/231681
about a minute ago