Імміграція до Манітоби
-
У цьому чаті самі дорослі люди . І кожен вибір буде робити індивідуально і він буде правильним, так як всі ми різні люди з різним багажем за плечима . Я особисто проти , щоб світили резервом на федералці от і все . Для чого давати ту інформацію , яку не просять. Коли попросять тоді давайте
-
Майже те саме. На номінацію подалась 26 вересня. Три тижні тому змінився статус з ресівд на ін процес. До роботодавця не звертаються. Якийсь зачарований офіцер. Є люди, які й пізніше подались, й пр вже отримали. Нерви просто здають...
-
Я дав інформацію, що в мене було так і так і ніяких проблем не було. А ви починаєте фантазувати що ОБРАЗНО, через 2 місяці по Канаді будуть бусики тцк їздити і пакувати на Україну лише тих в кого резерв+ був. Думаю подальше дискусія сенсу не несе, що буде то буде.
-
Ультраклоун, товариш майор. Досить.
-
🤡🤡🤡🤡🤡
-
Ага, день працює, три місяці на вакейшені🤪
-
Шановні Друзі! Три питання, будь ласка. Дуже прошу допомогти. 1.Які є варіанти подачі на PR, окрім 6 місяців роботи на одному місті? 2.Що якщо податися на PR, включити дитину, а їй через місяць чи два виповниться 18 років, чи це впливатиме на PR для неї, поки очікуємо? 3.Якщо подаватися на PR після досягнення дитині 18 років. Що їй потім робити? Як і коли їй самостійно подаватися, якщо я не зможу її включити при подачі? Які в неї будуть умови, якщо вона ще вчиться? Наразі, в High School. Чекаю на відповідь. Дуже дякую ☺️
-
До 22 років можете включати дитину в заявку. Тут жінка кілька днів тому писала свою ситуацію. На піар подавалася, було дитині 17 років, а потім повноліття. Надіслали дозапит, щоб дитина заповнила ще форму. Пошукайте по чату.