Імміграція до Манітоби
-
Друзі я як іноземець у Вінніпезі маю ідею для того, щоб допомогти суспільству Стерненка для фпв дронів. Коли був в Україні я донатив гроші за 5 дронів від своєї кишені і хочу, щоб ми всі в одному центрі збирали та відправили. Нас тут багато, а Україна потребує допомоги. Гроші зберемо дамо офіційну особу, щоб усе прозоро було і від центру відправимо в Україну. Тут копієки нічого, але там щось означає. Поки я відкрив банківський рахунок, у мене зібралася 2 кулаки копійки. В мене ідея від цього з'явилася. Можно скарбничку постачати до Українських магазинів ресторани. Наприклад, на Polo Centre побачив ресторан. У таких місцях краще збереться. Хтось дасть контакти Українського культурного центру? Я хочу щоб офіційному центрі збиралися гроші, щоб у людей сумнівів не було. Будь ласка, не забуваємо про героїв вільного світу
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, в нас запросили додаткові документи , коли я їх підгружаю на останньому документі викидає з програми вже в друге і більше не можу зайти в програму протягом шести годин. Із-за чого це може бути ? На довго я програму не покидаю (((( А документи потрібно подати до кінця тижня
-
Всім привіт , чи можете підказати що робити , надіслали форму для отримування виплат по кліматичним , але прийшов лист що треба вказати за минулий рік свої доходи(я їх вказав у тій заяві , але прийшов такий запрос що треба заново надіслати їм) . Підкажіть що то має бути за форма в якій заповнювати , і чи може в когось вже таке було. Дякую
-
По айпі?😂