Імміграція до Манітоби
-
Якщо без документів то це візітор або турист, як я розумію
-
Не подавалась Просто заїхала як всі українці
-
Біженець це якщо ви на біженство подавались
-
Temporary protection?
-
Чи вдавалось колись комусь дозвонитись в іrcc? Є якісь поради як це зробити?
-
Угу з ботом складно
-
Треба дзвонити о 10-11 АМ І ще треба перемогти бота перед очікуванням оператора
-
Чи може у когось є шаблон на переклад внутрішнього паспорту та польської довідки про несудимість?
-
Дякую ☺️
-
Так
-
Підкажіть будь ласка, чи завіряють ще безкоштовно перекладені документи на Аделаїда 100 у іммігрант центрі?
-
Добрий день. Питання серйозне. Wes: Ми вже маємо номінацію і ще не розпочали федеральний етап. Чи можу я з дитиною 14 років поїхати на два тижні в другу країну? Я чула що на федеральному етапі є термін.
-
Можете їхати, чому ж ні? Також на федеральному етапі ви можете їздити до моменту отримання порталу 1.
-
Дякую. А є термін для виїзду? Два або три тижні?
-
Ще одне питання При заповненні на фед етап Треба вказати статус в Канаді від і по Це ж з ворк перміту Вже якщо в мене цих вп вже 3 то дату ВІД я повинна писати як в останньому документі вірно?
-
Ви статус worker/temporary resident отримали із першим пермітом, тобто при першому заїзді до Канади.
-
Я вже не пам'ятаю точно, але там дату питають останнього заїзду чи ні? Скріншот скиньте.
-
Дякую за відповідь.
-
Немає, але людина повинна керуватися здоровим глуздом. 2-4 тижні це не 5-6 місяців.
-
Якщо я на себе вже вказала по останньому перміту я можу в цій аплікації змінювати іншу поки не відправлю ж
22 Jan 2023, 05:40
173845/234013
about a minute ago