Імміграція до Манітоби
-
Так, просять надати лінк/website до коледжу та програми, на якій ви навчалися
-
Дякую. А потім коли питатиме у формах про дітей, то тоді вже писати і ту дитину,що народилася в Канаді?
-
То temporary protection. Ви ж були в цьому статусі.
-
А якщо так,що в такому випадку вказувати?
-
Дуже дякую!
-
Там буде питання чи отримували ви десь захист в інших країнах, ви вказуєте так, а внизу є віконечко ( якщо із вищевквзаних відповідей хоч одна " Так" , то тут напишіть причину)
-
Ще питання вибачте Для федерального Скільки хто писав праймарі скул і скільки хай? Питання для тих хто закінчив 11 та 9 класів бо чоловік 9 я 11
-
І ще одне Якщо я вчилась у виші 5 років і в коледжі 3 то пишу просто цифру 8 в графі university/college ?
-
та от хотілось би с балами))) але дякую за ваш досвід))
-
І прикріпила із документів просто резюме Без документа не пропусте далі Ну і щє добавила пояснення що зараз сплачую податки у Канаді Тобто бали наврядче вийде клеймити за досвід(
-
дякую
-
Я просто вказала что селф емпллймент и продовжую в Канаді. Бали не рахувала за досвід
-
та ну да, особливо коли проєктів багато було, я їх буду рік рахувати
-
Якось можна витягнути із фріланса проєкти в порахувати скільки годин був проєкт наприклад Якось важкувато це все мені здалось
-
Ой не сплачувала податки в Україні, то не лізла в цей ліс
-
В федеральний етап вносити інфо тільки за що клеймила бали вірно? Нема сенсу вказувати ще одну освіту якщо за неї не клеймила
-
Добре дякую
-
Будь ласка, до іншого чату з такими питаннями T.me/ManitobaLife
-
Хтось живуть у Saint Vital або Trascona? Задоволені? Я сьогодні був у west end and North end. Жахливі райони. Скрізь наркомани. Поки живу на Minto. шикарний район, але тут кімнати не орендують.
-
Вносити те , що є реально. Навіть якщо не клеймили бали. Жодного гепу не повинно бути у вашому житті за останні 10 років. День в день.
22 Jan 2023, 05:40
173886/231580
19 minutes ago