Імміграція до Манітоби
-
Тільки головного
-
Я вже заповнювала цю форму, але єдине, що я отримала - це автоматична розсилка від IRCC з різними посиланнями щодо іміграційних заходів для українців.
-
Щиро дякую 💙💛
-
Який ще "тимчасовий захист"? Ви в Канаді не біженець і не маєте статусу персони під захистом. Якщо Ви є під тимчасовим захистом Ви не маєте права на імміграцію за цією програмою
-
Тоді не знаю.
-
Дякую за вашу відповідь,і надіюсь на пораду ще від @western9
-
Ви подали тільки ЕОІ? Тоді звичайно, можна пробувати ще раз податися на перміт. Модна хоч вже або через 3-5 місяців. Вам реально потрібно мати дуже сильні аргументи для OWP. Якщо ні, то я вже чув, що люди подаються на біженство якщо перміти завершилися, а нові не відкрили.
-
Вітаємо, Дар'я! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я нашел то что вы uскали в чаtе❗️ Отkрыта ваkансuя в прuватную тuму по оnлайn 3ара 6отку💰 ✔️DОХОD В НЕDЕЛЮ от 850 $ ✔️БЕLАЯ НUША 🇷🇺 🔘Прuем zаявоk до 15.07.2024 🔘Еsть тольkо 3 меstа ➖ Предоставляеm беsплатно о6ученuе с nуля. ➖ Тольkо оtвеtсtвенные люdи +21 👉🏼👉🏼 Morozow3 . ⬆️ Пuсать тольkо по уkазанному kонтаkту, uначе Ваша zаявkа не будеt o6ра6отана❗️
-
Я нашел то что вы uскали в чаtе❗️ Отkрыта ваkансuя в прuватную тuму по оnлайn 3ара 6отку💰 ✔️DОХОD В НЕDЕЛЮ от 850 $ ✔️БЕLАЯ НUША 🇷🇺 🔘Прuем zаявоk до 15.07.2024 🔘Еsть тольkо 3 меstа ➖ Предоставляеm беsплатно о6ученuе с nуля. ➖ Тольkо оtвеtсtвенные люdи +21 👉🏼👉🏼 Morozow3 . ⬆️ Пuсать тольkо по уkазанному kонтаkту, uначе Ваша zаявkа не будеt o6ра6отана❗️
-
-