Імміграція до Манітоби
-
Ну зарплата то інше питання)) то ж кожен сам встановлює. у нас взагалі завжди була вище ніж у держ службовців. Питання у іншому, чи вважає Канада місцеве самоврядування держслужбою? Бо для України це не є держслужбою
-
Я засумнівалась через те, що там написано «level of jurisdiction (national, regional, municipal)» тобто муніципальний вони також туди відносять… чи ні? 🤔
-
Не варто, я би не вказував. Тим більше, що робота була не офіційна і ще й під час навчання.
-
О, а куди писали? Підкажіть, будь ласка. Вона каже, що пробувала дзвонити кілька разів, але не додзвонилася.
-
Так.
-
А от наприклад, я закінчила роботу в Варшаві, сиділа там тиждень без роботи, полетіла в Канаду, сиділа знову безробітня в Торонто 2 міс, потім в Вінніпезі місяць Мені писати три окремі строчки вказуючи кожне місто, країну по місячно де була безробітня, хоча це і один період?
-
Підкажіть, через скільки часу ви отримали довідку з Португалії після відправлення цієї заявки? Знайома ще 2 місяці тому все відправила, поки нічого. Ні на емейл, ні фізично поштою.