Імміграція до Манітоби
-
Не має за що , ось такий скрін
-
Посилання на форму тут писали багато разів, я не маю тому що не зберіг, тут в чаті пошукайте
-
@western9 Пане Дмитро, внесіть будьласка ясність по цієї сторінці
-
Дякую 🙏
-
6 місяців
-
Добрий ранок. Під скажіть, будь ласка чи є якісь терміни придатності фото для федерального рівня? Скільки максимум часу має пройти с дати створення фото до дати подачі?
-
А що саме там незрозуміло? Який пункт?
-
Чи можна цю сторінку використовувати для спілкування з ircc?
-
Підкажіть будь ласка, де ви здавали біометрію пальців у Вініпезі і як туда зареєструватися?
-
Не виграєте. Є люди, як по року чекали.
-
Дружина не є головним аплікантом. Однак, МПНП можуть телефонувати і до її роботодавця також
-
Дякую Навiть якщо це swo?
-
Ви маєте працювати на манітобського роботодавця для номінації
-
Доброго ранку А якщо робота full time remote, та офiсу нема у Манiтобi. Фiрма зареєстрована США. Чи можу я на неї працювати? вже перебуваю в очікуванні номінації. я головний аплікант. SWO.
-
Саме так i було.
-
Якщо ви попередньо відпрацювали 6 місяців на манітобського роботодавця і подались на сво, тоді ок можете працювати де завгодно
-
Дякую, панi Лора🌷 Я через це трiшки нервую.
-
Вітаю, підскажіть будь ласка, як вказувати на запитання про то де жив за останні 10 років, якщо було дуже багато різних країн, та взагалі ні де не жив навіть у готелях?
-
Отож, це є муніципальна робота тому НЕ додавати як державну службу чи додавати?
-
підкажіть будь ласка, як вказувати період навчання на федеральний? кожний навчальний рік окремо і перерву в 3 міс як безробітна? чи можна вказати одной строкою усі 5 років??
22 Jan 2023, 05:40
174265/230166
less than a minute ago