Імміграція до Манітоби
-
Вітаю. Скиньте будьласка лінк сторінки де можна додати документ до аплікаціїї в ircc
-
taxprocanada.ca
-
Дякую
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Чи варто робити новий переклад свідоцтва про народження, якщо там вліпили по-батькові як middle name? Я так і подавала на номінацію, не помітила одразу, бо цей же перекладач у іншому документі все зробила ок Тепер думаю чи переробити на федеральний цей переклад чи додати той що є?
-
Дякую!
-
Dom_Pablo, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Хто може скинути лінк на ircc tracker?
-
Скинули скан Передивилась, то стаді перміт до 2027
-
Я зв'язав це
-
Вам мав прийти лінк разом із AOR та інструкція як прилінкувати аплікацію
-
Напевно подаватись на візу через аккаунт де подавали CUAET програму
-
@irinaaugrimova, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
Дякую
-
дякую) шкода, що не помітила одразу як подавалася ще на номінацію.. але ліпше зараз виправити це
-
Я думаю, що це помилка Бо буде в свідоцтві імʼя з middle name, а в паспорті його немає Тоді у Вас можуть запросити якийсь документ про зміну імʼя
-
Будь ласка, подскажите куди можна написати, щоб нагадати про себе? Подавсяна Work Permit 5 місяців назад і тиша. Дозвониться не можу.
-
Доброго вечора! А на федеральний етап підходять документи, які перекладені перекладачнм з Україги з печаткою і клятвою? Чи потрібно їх ще якось завіряти (напр., в Консульстві)?
-
Підкажіть хто стикався. Чи висилають паспорти з Європи в Канаду?
22 Jan 2023, 05:40
174305/230800
2 minutes ago