Імміграція до Манітоби
-
Ага, тобто диплом про повну загальну й вважається як диплом про оствіту? Типу за професією що я навчався вони мені нічого не мають дати чи як?
-
Ну так його дали, а шо з приводу диплому?
-
Деколи і атестат, і диплом про отримання професії може бути одним документом.
-
Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти. Так написано в дії
-
Треба буде перечитати, дякую.
-
Ага
-
Якщо Ви за той рік профосвіти отримали якийсь документ, то маєте один рік, якщо ні - то ні.
-
Доброго ранку маю питання,якщо перші 2 місяці з 6,по яким я подавалася на провінційну номінацію в мене не виходило по 30 годин на тиждень,трошки менше,але при цьому в листі від роботодавця в мене з першого дня вказаний фул тайм,не має бути проблем з отриманням номінації?) дякую за увагу та допомогу
-
Дякую
-
Маю надію)
-
Ще не знаю, на розгляді заявка, але офіцер рахувала середні години
-
В мене теж запросили)і виписки з банку,але далі проблем не було?)
-
Можуть запросити пейстаби, в мене просили за півтора року, бо деякі були менше 30 годин
-
@TRyyydis, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
11 класів , з яких ви перепр гували з 4 в 6 одразу. Тобто, років навчання було 10.
-
Всім привіт, порадьте як можна відправити документи в Україну як найшвидше?
-
Сплачую подачу на федеральний Видає помилку Напевно це ліміт який стоїть на картці? Як його підняти ?
-
DHL Express
-
Ви дебетовою Чи кредиткою ?
-
Доброго ранку усім. Хто може порадити, як краще підтвердити common law на федеральний етап у ситуації, коли чоловік фізично в Україні (маємо свідоцтво про народження дитини, більше документів спільних немає).
22 Jan 2023, 05:40
174757/230795
4 minutes ago