Імміграція до Манітоби
-
Hi, The all documents that we get from Ukraine need to have Apostil ?
-
Доброго ранку. Я робила через сайт IRCC portal . Через IRCC my account не вийшло. Процес зайняв близько 3 тижнів і паспорт з візою в руках)
-
Дякую
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, якщо подались на номінацію до виповнення 22 років, чи отримає дитина номінацію разом з батьками? І чи зможе потім самостійно податись на федеральний етап. Дякую
-
Залежить не лише від території, також ви маєте довести та аргументувати чому ви не можете йти по жодній з існуючих іміграційних програм
-
Щодо teacher assistant: знайома отримала номінацію, додавала LOE, лист від дивізії, що її знову візьмуть на роботу. Фактично, вона відпрацювала 6 місяців і подалась, потім під час очікування номінації ще раз додавала новий контракт. Офіцер телефонував на роботу, і там підтвердили, що буде необхідна кількість годин і в майбутньому permanent employment. Номінацію отримала. Особисто я думаю, що teacher assistant є дуже затребуваною, MPNP зважає на потреби індустрії
-
Доброго дня, подаємось з чоловіком на федеральний рівень, і виникло таке питання. Десь читала що є особливі вимоги до фото, типу не можна в чорному/білому одязі, в речах в лінію і т.п. Чи вірно це?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html
-
Слоти кожний другий і четвертий вівторок о 18 годин за часом Торонто.