Імміграція до Манітоби
-
Same think its all depends where you want use and which documents you use Most of the documents are not required to be apostle Translation with notary public will be fine
-
LAA це лист в рамках програми MPNP
-
Після проходження пулу по EOI вам надсилають LAA, апрувал леттер який має на увазі що тепер ви маєте право заповнювати анкету по програмі MPNP. То що ви написали і який то має сенс?
-
Процес займає порядку місяця, робите апоінтмент у консульстві Чехії у Вінніпезі, берете туди з собою 2 конверти один більший другий по менше, закордонний паспорт, чеську карту побиту якщо залишилася, секретар допомогає вам заповнити всі потрібні папери, дає наліпку з адресою на конверт та консультує які папірці і куди відправляти, відсилайте то все поштою і чекаєте 2-3 тижні поки вам прийде та довідка. 115 Bannatyne Ave #310, Winnipeg, MB R3B 0R3
-
Так, якщо ви працюєте зараз child care worker/assistant і отримаєте ліцензування, то зможете додатково заклеймити 100 балів. Але вам потрібно працювати весь час аж до отримання ПР саме у цій галузі. Тобто, змінити роботу на іншу, наприклад, на ІТ вже не вийде, якщо вас відберуть за балами, і ті 100 балів будуть критичними для вибірки.
-
Вітаємо, Andrii Andrusiak! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
СРОЧНО НУЖНЫ ЛЮДИ НА ПОКЛЕЙКУ ОБОЕВ ЗП 1500 ЧАС ГРАФИК И ДЕТАЛИ В ЛИЧКУ
-
Це залежить від того, коли подавали. Дружина подавалась в жовтні з 760 балів. Laa прийшов через день. А вже в листопаді 800+
-
@banofbot
-
Доброго дня. Вчора отримав номінацію і готуюсь подавати на федеральний етап . Якщо хто знає, таке питання. В мене справку про несудимість з України свіжа, а з Польщі я зробив перед подачею на номінацію 17 вересня 2023. Якщо я подам до кінця липня федеральний етап в цьому році, така справіка про несудимість зарахується? Польському витягу 10 мясців буде, але я ж знаю що вони починаю розглядати через 2-4 місяці справу , а іноді і довше. Моє питання полягає в тому , що я не впевнений чи справка має бути дійсною на момент подачі , чи на момент початку розгляду? Хто знає, допоможіть розібратися будь ласка.
-
Доброго ранку спільнота! Сьогодні я отримала провінційну номінацію. Безмежно вдячна за корисні відео від адміністрації групи та підтримку та допомогу самої групи❤️ Попереду мене чекає дуже непростий федеральний етап (через зміну складу сім’ї) Дуже сподіваюся що отримаю довгоочікувану картку PR швидко🙏 Ось мій timeline: 791 points NOK 52111 30 November 2023 - EOI 4 December 2023- LAA 22 January 2024- Submission a full application to the MPNP-SW. 23 January 2024- MPNP Application Status: Received - got number 12 July 2024 - MPNP Application Status: Assessment in Process 16 July 2024 - MPNP Application Status: Assessment Complete 17 July 2024 - nominated by the Province of Manitoba