Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка. Подавалась по SWO (остання спецвибірка), сьогодні прийшов запит від офіцера пояснити, чому я подавалась, не працюючи уже, хоча вказала, що працюю. Насправді, у файлі EOI у мене вказано, що я не працюю, я не писала неправдиву інформацію. Зараз написала LOE, де пояснила, що пройшла по Ukraine Special Measures Expression of Interest та що в EOI вказувала, що я не працюю. Додала це пояснення у свою аплікацію (+ новий bank settlements та EOI). Як дізнатися, чи файли надіслані?
-
Зараз черга біля 800 днів, плюс якщо у вас тільки WP і ще не має PR, відмов доволі багато. Я не кажу що це гарантовано відмова, просто маючи PR шанси отримати візу в Штати вищі.
-
Чи треба у personal history на федеральному етапі додавати навчання, враховуючи що у цей самий час була і робота? Чи не буде рахуватися помилкою що на один і той самий період буде декілька активностей?
-
Добрий день, як зрозуміти документи на які був до запит на федеральному рівні прийняті чи ні? Загрузив у формі яку прислали по пошті зі всіма письмами. Але не розумію де дивитися получили вони чи ні?