Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, як можна зберегти чи роздрукувати для себе заявку на федеральний етап? Заходжу з комп'ютера, не бачу жодних кнопок чи посилань для цього. Може це з'явиться вже після того, як я засабмічу її? Дякую
-
Єдиний спосіб - це зберегти сторінки браузера в PDF
-
А щоб переїхати на постійне місце проживання у США громадянам Канади потрібна якась іміграційна віза чи дозвіл?
-
Практично все те саме, що і українцям. Робоча віза, робота, потім подача на грін-карту. Окремі категорії робіт не потребують робочої візи для громадян Канади. Треба дивитись на договір NAFTA.
-
Робота, а потім подаєтесь на постійне проживання
-
Вам прийде емейл, що ваші документи прийнято. Десь за 2-3 тижні.
-
Вітаю громадо підкажіть будьласка, читав, що можно подати докати документи по одній з еміграційних програм Манітоби де зв'язком з провінцією вважається наявність друга, підтримка громади. В з'язку з цим питання, що означає підтримка громади, який документ підтверджує цю підтримку, чи обов'язково це має бути саме українська діаспора чи наприклад релігійні організації теж вважаються достаньо великими громадами, щоб підтримати аплаканта? Буду дуже вдячний за відповідь. Всім гарного вечора.
-
Скажіть, будь ласка, скільки часу дається, щоб подати доки на федеральний етап. Дякую
-
Небачив, шоб на сайті було написано не для українців. Чи можна більш детально де це вказано?
-
А через друга доступно чи теж ні?
-
Це для SWO. Зараз для українців ця програма не доступна.
-
Скажіть будь ласка, як правильно загрузити фото на федеральному етапі? Це має бути скан копія фото з обох сторін (з датою і печаткою) для всіх членів родини? Чи просто електронний варіант фото, який надав фотосалон?
-
Раніше існувала спеціальна вибірка для українців, але програма завершилась в квітні
-
Так, програма є, але вибірки по родичах та підтримці громади відсутні. Якщо через провінцію іммігрувати - тільки SWM. Про все інше можна забути.
-
На сайті все вказано, читайте. Раніше була спецвибірка для українців на основі цієї програми, вона вже закрита.
-
На сайті я не бачу, що можна податися через громаду, і сама назва програми говорить про те, що номінують працівників з-за кордону
-
Можна податись на загальних підставах, читайте про вимоги стріму SWM, там працювати фултайм треба 6+ місяців і далі продовжувати, громада нідочого
-
Добре нема особливого ставлення для українців але ж можна податися на загальних підставах і конкурувати з іншими. Чи я не правий? Якщо можна то виникає питання які вимоги до громади яка буде підтримувати.
-
Дякую.
-
Ще ви можете порахувати свої бали по цій програмі і порівняти з тими балами, які були в останніх виборках. Ще зверніть увагу, що там є додаткова умова у виборках - запрошення через стратегічні ініціативи
22 Jan 2023, 05:40
175126/230188
about 2 hours ago