Імміграція до Манітоби
-
Так я за порадою і прийшла)))
-
Це звучить як депутат) управління міської ради виконує свої функції в рамках закону про місцеве самоврядування
-
Це взагалі не обовʼязково
-
Вітаю! Ми з чоловіком приїхали кілька місяців тому. Друзі, поділіться, будь ласка, які ваші спостереження стосовно отримання постійного резиденства у Манітобі? Наскільки це виглядає реалістично і які у кого в середньому були терміни отримання? Аналізуючи ситуацію, зараз маю побоювання, що просто не вистачить 2 роки, щоб мати змогу тут залишитися.
-
Добрий ранок, Сьогодні рівно 11 місяців як чекаю номінацію (1 місяць in progress). Work permit закінчується в Вересні 2025, не продовжував раніше тому що думав що часу вистачить, але на даному етапі думаю що не встигну… Чи можливо ще продовжити WP? І ще питання. Купили будинок, чи потрібно повідомляти про це mnmp?
-
Тобто Канада таки рахує це як гавермент?
-
Просто так продовжити WP вже не можна. Можна отримати новий, на підставі LMIA, але це, м'яко кажучи, не так просто.
-
Я мала розмову з міграційним консультантом, який повідомив, що наразі нема змоги продовжити ворк перміт. Тільки якщо Канада введе нову програму, щоб українці змогли залишитися. Депортувати нас нема права, але поки активної програми з продовження нема. Що буде далі - невідомо.
-
Я так розцінюю, що шанс є, але з дуже великим ризиком через те, що зараз дуже довгий процес. Дякую Вам!