Імміграція до Манітоби
-
не потрібно ID, якщо запит надіслати поштою, In writing: Bundesamt für Justiz (Federal Office of Justice) Internationale Registerangelegenheiten 53094 Bonn, Germany Формуляр треба завантажити там же на сайті www.bundesjustizamt.de/SharedDocs/Downloads/EN/BZR/antrag_en.pdf?__blob=publicationFile&v=7 та якось сплатити за послугу 13 евро, проблема там, що треба підпис завіряти, там все на сайті в деталях написано,
-
Заповнюєте форму з сайту, завірити підпис можна в immigrant centre за $30, жива черга треба мати з собою якесь id звісно Якщо немає якоїсь європейської картки єврової щоб заплатити €13, це можна зробити через банк тут. Тільки закидуйте більше, бо я в Scotiabank заплатив $60 щоб відправити €13, а потім отримав імейл що вони отримали тільки €8 І звичайною поштою відправляєте на Bundesamt für Justiz (Federal Office of Justice) Internationale Registerangelegenheiten 53094 Bonn, Germany
-
Я думаю, якщо б були якісь зміни, то вони обов'язково були б опубліковані на офіційному сайті - це найбільш надійне джерело інформації. А там нічого такого не було
-
Дякую вам за відповідь!
-
Дякую вам за відповідь. Все те читала. Ото ж бо й проблема, щоб встигнути в покладені нам строки. А Німеччина не з супер швидких країн😅 тож і шукаю спосіб як це зробити якнайшвидше, відповідно і запитую тут у тих хто мав досвід і знайшов рішення. Поки що з 4 довідок з трьох різних країн які потрібно знайшли рішення для 1. Шукаю далі🙄🤗
-
Я чекав десь 2 місяці Пріоритет туди Canada post десь $80, тому довідка вийшла золота Назад не думаю що вони були такі щедрі
-
Шукаю родичів давніх,перша еміграція з України до Канади,1927роки,на кораблі через Парагвай.жінка Пестима.пізніше по війні писала листи пару штук до україни.в село своє.до сестри Шпак Теклі.обоє мали по п'ятеро дітей.в Канаді Пестима мала п'ять синів,займалися лісом на своїй ділянці.прислала лише одне фото в листах.всі листи щезнули з часом.проте дочка Теклі Шпак Ольга пам'ятала про ці листи ще у 2023 році та розказала це.Листи отримували в селі Осмиловичи Волинська область західної україни.чоловік Пестими був мабуть з села Верба.чоловік на кораблі сподобав Пестима та вони мали укладення шлюбу уже в канаді.можливо жили як усі в Манітобі.мали пять синів.імовірність знайти майже один до міліона.але ми шукаємо не один рік.0986662838.украіна.