Імміграція до Манітоби
-
SWM аплікантів дуже багато, тому не роблять часто вибірки для всіх професій. Подано 12,000+ аплікацій у 2023 та понад 6,000 у 2024 роках по Skilled Workers. Основна частина всіх аплікацій - SWM. Понад 4 тис номінацій вже виданого у поточному році, на розгляді близько 7,000 аплікацій. Фактично, більше ніж, ліміт 9,500 номінацій на 2024.
-
Сказав Кірілл😂
-
Ну як так? Був останній вагон SWO, були вибірки до 810, були явні знаки щодо балів і ми не єдині тут а черзі🤷♂ у березні тут були дискусії на тисячі повідомлень
-
Чекайте, можливо бал колись впаде
-
Понизить бал по скріну? 😂
-
www.ancestry.ca пошукайте тут
-
Супер 😎 а скільки балів було якщо не секрет?
-
Ото шара була, а?
-
Oh my Gosh 👍 Awesome
-
У нас були 🤷🏻♀️ звичайні, книжечкою. З назвою управління, фото і тд. Були у всіх, це не залежало від посади
-
В останній вагон заскочив так само, але є і колега на роботі що так само заскочив з своїми 730 балами як по свм, не знаю як але ЛЛА йому прийшов так само, найнижчий бал який я знаю з того самого вагону який вже поїхав, вже декілька людей з тої вибірки і номінаціі отримали бачив по чату, тримаємо кулачки і віримо в найкраще 🤞😊
-
Я залітав по СВО. По СВМ не вистачало би часу, треба було на той момент +3 місяці. Бали були ок. Розуміючи той балаган, і те що буде ,ЛАА отримав у березні👍