Імміграція до Манітоби
-
По якій програмі йдете?
-
дякую🤞🏻
-
Так, це ок. На федеральному етапі не потрібно документів щодо робіт з України чи поза Канадою. Додайте резюме і має бути ок.
-
Доброго ранку підскажіть будь ласка чи треба вказувати що з 2016 по 2019 навчалась в одному університеті але потім забрала документи і почала навчання в іншому чи вказувати лише той заклад від якого є диплом на федеральний етап на номінацію вказувала тільки останній навчальний заклад від якого я отримала диплом . Просто с 2016 по 2019 було навчання не працювала чи краще не вказувати той заклад так як його не закінчила і ніде не вказувала та вказувати як безробітня була ? Дякую
-
Я б там де освіта вказала лише той від якого диплом, а там де бекграунд обидва
-
Після номінації - плавати аплікацію на ПР. Номінація не дає вам ніякого імміграційного статусу. Це просто висновок провінції, що ви потрібні ринку праці провінції.
-
Pablo Hernandez, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
@vaultboyukraine хоче кікнути Pablo Hernandez з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Вітаю, панство ! Підкажіть, як трейд сертифікат чи підійде ось такий курс? (один із цих на сторінці) catalogue.rrc.ca/Programs/WPG/PartTime/PROSP-CT/CourseDatesAndFees
-
🎱Н0вая нuша, к0т0рая нап0лнuт кармаn на 0тдых этuм лет0м ▪️Паssuвный и стабuльный dохоd ▪️Dальнейшuй d0ступ к будущuм пр0еkтам ▪️06учаем ▪️Сл0жн0сть 4/10 ▪️Старт0вый капuтал В0зраст не главн0е, главн0е мышленuе в эт0м в0зраsте АКТУАЛЬН0 Т0ЛЬК0 Д0 25.07 @artkrulov77
-
SWM
-
Єєй! Вітання!Мені на днях телефонував офіцер, то вже теж чекаю дуже!😅
-
Що ви маєте на увазі? Це не є регульована професія і не потребує ліцензії чи сертифікації. 100 балів за це не дають
-
Ого Майже рік
-
Є такий параметр як «trade certificate» і за нього надають 70 балів Це не ліцензія. Наскільки я знаю із того що читав в інтернеті, то це стандартизація знань (сертифікація)
-
Простой заработок сидя за ноутбуком, весь процесс работы переписка, всему обучаем, первый месяц фиксированная ставка25к набираем от 17 до 30 лет. Жду желающих @P_R_O_S_T_O_Z_A_R_A_B_O_T_O_K
-
Моя жінка, наприклад, має просто курс швачки який вона проходила паралельно із випускним класом в школі ще 10 років потому. І це вважається трейд сертифікатом. Але ніхто з офіцерів не скаже чи то була програма на 10 місяців чи на рік. Саме тому цікавлюся, можливо хтось проходив якісь курси і отримував трейд сертифікат 🙏
-
Я робила стаді перміт+ворк. Від подачі до бумажки по пошті 2 місяці. Але в нього його документи добігали кінця і тому, напевно, розглянули швидко. Бачу тут багато хто чекає по 6-8 місяців, але в них і документи ще дійсні 2 роки
22 Jan 2023, 05:40
175447/230031
2 minutes ago