Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь
-
Та я розумію, що це має бути сайт ircc але зважаючи, що майкрософт хакнули по всьому світу, вагаюся щось відсилати імейлом
-
Ну я і надіслала через веб форму. Просять переслати на цей імейл. Я вагаюся
-
доброго ранку) у мене таке питання. Чи може якось нашкодити на процес отримання PR перехід з однієї позиції на другу в одній організації? роботодавець залишається той же, але змінюється сам вид роботи (наприклад з кухаря на healthcare). я здавала англійську Я зараз на момент очікування номінації від провінції
-
Теж саме питання, послухаю відповіді, але у мене на етапі EOI
-
тобто це ризик
-
і далі вже на розсуд еміграційного офіцера, чи правильно я розумію?
-
Я напишу може з запізненням. Але про наболіле. Тут в чаті багато людей, кому не продовжили WP або хто не встиг. Уряд Канади закрив вже всі програми підтримки для українців. Але і ми тут живемо всі так ,якби в Україні війни нема. Бо , навіть, коли був мітинг після обстрілу Охматдиту прийшло від сили 100 людей. Хоча тут в чаті майже 9000 !!! То ж потрібно виходити на такі акції , заявляти що ми є, що в Україні досі іде війна.
-
Тобто, якщо я із одного NOC переходжу через підвищення на інший NOC то я повинен пропрацювати ще півроку на цьому NOC щоб мати змогу податися?