Імміграція до Манітоби
-
якщо у мене укр диплом видавався з англ варіянтом то його треба віддати на підтвердження сертифікованим перекладачем? чи і без цього норм
-
Matchmaking agency поможе
-
Нічого поганого. Заповнюйте все правильно на федеральний рівень
-
Всім привіт. Тільки що виявили що при подачі на CUAET випадково забули вказати один з виїздів в одну країну (транзит), що були здійснені в один і той же місяць та рік. Фактично: в паспорті 2 штампа о перетині кордону, в анкеті про це написали 1 раз. Зараз заповнюємо аплікацію на федеральному рівні. Питання: наскільки це погано? І що робити в цьому випадку? Дякую
-
Шукаю подругу з ПР
-
Ми брали. Вам потрібно звертатися в консульство Чехії ,тут в Вінніпезі.
-
Так. Або якимось чином продожувати вп.
-
Якшо у мене виходить 730~ балів по свм(general labour) Я знаю шо це мало допустимо я подамся і мене будуть довго вибирати і я можу довго висіти я так розумію то після закіняення мого work permit (травень 26 рік) я змушений залишити канаду?
-
Хто брав довідку про несудимість зі Словаччини? Буду вдячна за допомогу
-
Вибачте, а резюме взагалі велике має бути? Треба прям детально роботу описувати, чи в загальному декілька пунктів обов’язків + контакти?
-
Кому треба
-
Все, що вважаєте за потрібне, то додавати. Навіть резюме. Мій приклад для родича додавав: 1) proof of funds (3 monthly statements) 2) резюме на 10 сторінок розписано (професор університету) 3) employment verification letters від роботодавців із України та Канади
-
Доброго вечора. Підскажіть будьласка, на Федеральному етапі, треба підкріпляти ті документи які є в чекінг лист. А які в додаткові документи? Все що є? Все що підкрипляли на провінційному етапі? Бо там вибору що прикріпляти дуже багато. Хочеться знати, що би не добавити занадто та і не недостатньо. Завчасно дякую за допомогу
-
Якщо це повний витяг, то перекладіть його і все
-
якщо спробуєте всім через тиждень- два-три оновити можливо будуть вже однакові
-
Можливо поступово релізять цю фічу на групи користувачів
-
Моя сім'я складається з п'яти людей ,якщо витяг оновлено,то чому двоє получили у старому форматі,а троє у новому,замовляли в один день
-
Витяг оновлений з 1 серпня
-
Дивно, раніше з печаткою був.
-
Я питаю,тому що декому з членів сім'ї прийшов такий витяг,а декому з підписом і печаткою
22 Jan 2023, 05:40
176603/233516
about an hour ago