Імміграція до Манітоби
-
У нас був запит на сплату біометріі , я оплатив і прийшло це письмо.
-
Фух! Добре. Дякую Вам)
-
Ще один #timeline: Ми common law ( видруковані statutory declaration of common law union затверджували в імміграційному центрі) половину перекладів також, а половину в Укр перекладачів з афідавітом. 24-May-2023 applied for nomination 11-Nov-2023 email from immigration officer with request of 3 last paystubs and last 3 months of bank statements. ( були пробіли і не вистачало 10 годин, тому прийшлось писати explanation letter) 14-Nov-2023 call from immigration officer ( питали про те що плануємо робити далі і чи планую я навчатись). Того ж вечора дзвонили на роботу. 12-Dec-2023 Nominated 12-Jan-2024 submitted federal 9-Apr-2024 AOR 10-Apr-2024 IMM 5669 request (заповнили і відправили того ж дня) 11-Apr-2024 biometrics fee request 22-May-2024 biometrics collection letter 24-May-2024 biometrics completed 24-May-2024 pre arrival letter 1-June-2024 medical passed 9-July- 2024 Portal 1 26-July-2024 відправили емейли за KAI методом 29-July- 2024 Portal 2 31-July-2024 eCoPR 1-Aug- 2024 background check completed (May 25) and final decision (July 8). Ці дати зʼявилися постфактум. Military не запитували, хоча в аплікації вказували де служив хлопець.
-
Ні, лист приходить не одразу
-
Так, я вже зрозуміла (завдяки чату), що цей лист ні на що не впливає. Я просто щось так подумала, що він приходить одразу після того як прилінкуєш аплікацію. Дякую за відповідь
-
Ще ні, місяць назад АОР отримали. Може, до жовтня встигнемо
-
Потім прийде Воно не нащо не впливає
-
А може таке бути, що мені не надіслали лист pre-arrival service? Або я щось не розумію? Разом з AOR прийшов тільки запит на здачу біометрії, і більше нічого з 17 липня. Це я знову хвилююсь, що якось не так прилінкувала свою аплікацію після AOR)))
-
Запити пройти біометрію і медогляд. На якісь додаткові документи чи форми, якщо в них буде така потреба.
-
А 24 вересня в цьому році хіба не 4-й вівторок?